barna ruhás szőke nőke vörösbort tart a kezében

A januári classic csomagért tényleg megéri belépni a VINCE Klubba!

5 fantasztikus magyar bor érkezik az otthonodba, ha még januárban belépsz a VINCE Klubba! Nézd meg, mit nem szabad kihagyni!Csányi KőVilla Válogatás Cabernet Sauvignon 2017– Villány

fekete palack, feh\u00e9r c\u00edmke, feh\u00e9r h\u00e1tt\u00e9r


Villány déli lejtőjén szőlők ölelik körül a Kővillát, ami hosszú ideje tanúja a borvidék fontos eseményeinek – ez az épület ihlette a válogatást. Határozott egyéniségű, elegáns bor, melyet 22 hónapig 300 literes tölgyfahordókban érleltek. Illatában intenzíven fűszeres és vaníliás, zamatában érett feketeribizlis, áfonyás jegyek érezhetőek. Koncentrált és harmonikus bor, hosszú érlelési potenciállal.

Mit egyél hozzá? Rózsaszín kacsamell balzsamos szederszósszal.

Eszterbauer „Tüke” Bikavér 2017 – Szekszárd

fekete palack, bord\u00f3 lez\u00e1r\u00f3, sz\u00ednes c\u00edmke, feh\u00e9r h\u00e1tt\u00e9r


Válogatott, csúcsminőségnek szánt tételekből házasított, koncentrált, mégis elegáns bor, amelynek alapja a Szekszárdi Kékfrankos és Kadarka.


Mit egyél hozzá? Olívabogyós marhapofa.

Feind Syrah 2017 – Balatonfüred-Csopak

fekete palack, fekete c\u00edmke, feh\u00e9r h\u00e1tt\u00e9r


Tartályban való erjesztés után 15 hónap érlelés következett kizárólag amerikai barrique hordóban. Illatában mediterrán stílusú: provence-i fűszer (kakukkfű), ízében szintén fűszeres, érett piros gyümölcsös jegyekkel találkozhatunk. Testes, telt, komoly potenciállal rendelkezik.


Mit egyél hozzá? Vaddisznópörkölt gnocchival.

Harsányi Habcsók 2020 - Tokaj

barna palack, sz\u00fcrke lez\u00e1r\u00f3, sz\u00ednes c\u00edmke, feh\u00e9r h\u00e1tt\u00e9r


Furmint és sárgamuskotály házasságából született ez a könnyed, gyümölcsös, de ugyanakkor tartalmas nyári vegán habzóbor. Körte, zamatos fehérhúsú őszi, egy csipetnyi ásványosság és kifinomult buborékok teszik minden kerti party nélkülözhetetlen kellékévé!


Mit együnk hozzá? Citromos pulykaraguleves.

Kamocsay Prémium Olaszrizling Sós-hegy dűlő 2017 – Neszmély

barna palack, fekete c\u00edmke, feh\u00e9r lez\u00e1r\u00f3


Egyszerre van jelen a gyümölcs csábító érett zamatossága és a finomszerkezetű savak lendületet adó karaktere. Intenzív, fehérvirágos, kicsit mézes, gyümölcsös (fehér ribizli, egres, fehér húsú barack) illatú, komplex fehérbor. Harmonikus és csábító, melyet Kamocsay Ákos eleganciával és finesszel fűszerezett. Komoly bor, komoly borfogyasztóknak.

Mit egyél hozzá? A Sós-hegyi olaszrizling méltó társa egy jó töltött káposztának, egy gyöngytyúklevesnek, de szűzérmék, bélszínek kiváló fehér kísérője lehet. Sajtból jöhet egy érleltebb típus is, egy cheddar vagy egy comté például.