szőke nő piros színű italt iszik talpas pohárból

Egy vegán habzóbor a nyár kedvence! Nálunk most megkóstolhatod!

A VINCE Klub kedvezményes nyári borcsomagja a különleges buborékos borokról szól.Július hónapban VINCE Klub összes Summer Edition csomagja gazdára talált, így a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a VINCE csapata augusztusra is kedveskedik neked egy nyári válogatással. Ezúttal egy habzó triót állítottunk össze, így ha lemaradtál az első Summer Editionről, netán szeretnél duplázni, most lehetőséged lesz beszerezni rendkívül kedvező áron a nyár legszuperebb habzó tételeit!

Legyél Te is a VINCE Klub tagja, bízd a VINCE-re a havi borkészleted beszerzését. Borszakértőink különös gondossággal állítják össze havonta frissülő, fajta szerint csoportosított, kedvezményes áru borcsomagjainkat, melyek előfizetéses formában rendelhetőek! A VINCE Klubbal ráadásul nemcsak kiváló borokhoz juthatsz, de tagja lehetsz egy lelkes borszerető közösségnek is.

Lubickolj a nyári virágos mezők illatában a nagy sikerű Summer Edition buborékos válogatásunk segítségével. Kóstold meg az augusztusra szánt összeállításunkat és fedezd fel a vegán habzóborunk egyediségét (Harsányi Habcsók), a csintalan rozénk gyümölcsösségét (Jammertal Grand 2021) és a parfümös, gyöngyöző pezsgőnk jéghideg mámorát (Garamvári Oprimum)! Csapj le rá óriási kedvezménnyel Ha még nem tudod, mivel búcsúztasd a nyarat, a VINCE Klub házhoz szállítja Neked az idei nyár legjobb habzó tételeit!

​Mi lapul a csomagban?

  • 🍓 Egy Jammertal Grand 2021 rozé, amely telis-tele van piros- és bogyósgyümölcsös aromával, egyenesen Villányb
  • 🥂 Egy jégbe hűtött buborékos őskedvenc: a tradicionális eljárással készült Garamvári Optimum brut 2018 pezsgő chardonnay, pinot noir és pinot blanc házasításával.
  • 💋 Végül egy könnyed Harsányi Habcsók 2020 Tokajból, amely a nyár abszolút kedvence és a kerti partik középpontja!
borospalackok \u00e9s feliratok r\u00f3zsasz\u00edn h\u00e1tt\u00e9r el\u0151tt

Mindegyik tételt jól behűtve, jókedvű társaságoknak ajánljuk!

A csomagok egyszeri vásárlás keretein belül is megrendelhetőek a www.vinceklub.hu oldalon, előfizetés nélkül. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, kizárólag augusztusban!