borospalackok barna háttér előtt

3 magyar bor, ami ebben a formában még soha nem szerepelt együtt

Májusban is kihagyhatatlan a VINCE Klub ajánlata!-Lépj be májusban a VINCE Klubba és szerezz meg 3 csodás magyar fehérbort 11 575 forint helyett mindössze 6990 forintért!

Meggyőztünk? Kattints és lépj be a VINCE Klubba még ma!

borospalackok barna h\u00e1tt\u00e9r el\u0151tt

Haraszthy Pincészet (Etyek-Buda) Sauvignon Blanc 2021, száraz fehérbor

Egy pohár finom sauvignon blanc-nal minden derűsebb lesz! A Haraszthy Pincészet tétele felvonultatja a fajtára jellemző aromákat és ízeket: fehér virágok, citrusok, csalán uralja a kortyot, de a trópusi gyümölcsöket sem nehéz megtalálni benne.

Mit együnk hozzá? Bőrén sült lazac fokhagymás bébispenóttal

Várszegi Pincészet (Balatonboglár) Wieland Selection Rizling Cuvée 2017, száraz fehérbor

A Wieland Selection egyik meghatározó tétele: fiatalos lendület egy fiatal, tehetséges borásztól! A rajnai rizling szereti a balatoni fuvallatot, így ebből az alapanyagból kerekedik ízletessé a pincében Várszegiék rajnaija. Fás, érettebb jegyek, szerteágazó komplexitás, amelynek szép gerincet ad a savszerkezet.

Mit együnk hozzá? Jó társa lehet wokban készült ázsiai ételeknek

​Bárdos Pincészet (Mátra) Chardonnay 2021, száraz fehérbor


A hollywoodi szuperprodukciók elmaradhatatlan kelléke egy pohár chardonnay: mi most a Mátra lankáiról hozzuk el a magyar fogyasztók asztalára ezt a bort és a vele járó életérzést. Banános, körtés, vaníliás, hömpölygős, hosszan megmaradó utóízzel. Ugye, hogy egy pohár nem is elég belőle?!

Mit együnk hozzá? Pulykamellérmék sült zöldségekkel

Meggyőztünk? Kattints és lépj be a VINCE Klubba még ma!