Borospalackok barna háttér előtt

Igazi titkot rejt a VINCE Klub májusi vörös borcsomagja

A VINCE Klub májusi Vörös Trió borcsomagja tényleg a magyar borvidékek javát kínálja nagyon kedvező áron!Lépj be májusban a VINCE Klubba, és kényeztesd magad hazánk borvidékeinek legjobb vörösboraival! A Vörös Trió borcsomag 3 különleges borát az eredeti 12 885 forint helyett 6990 forintért vásárolhatod meg, klubtagként ráadásul egy fantasztikus közösség tagja lehetsz, ami további számos előnnyel jár.

Meggyőztünk? Kattints és lépj be a VINCE Klubba még ma!

Borospalackok barna h\u00e1tt\u00e9r el\u0151tt

Lajver Borbirtok Szekszárdi Secret Cuvée 2017 (száraz vörösbor)

Szőlőfajták: cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot

Egy határozott, keménykötésű szekszárdi házasítás; a cabernet-dominancia már illatában is megjelenik. A bogyós gyümölcsök mellett hordófűszeresség és némi zöldfűszer díszíti. Tartalmas, izmos, áradnak belőle a bogyós gyümölcsök és édes, keleties játékosság jelenik meg a zárásban.

Mit együnk hozzá? Vargányás szélesmetélt kacsamájjal.

Katona Borház (Balatonboglár) Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc 2017 (száraz vörösbor)

A jövő bortrendje egyértelműen áthelyeződik a jól iható, kevésbé tanninhangsúlyos vörösborokra, amelyre ékes példa ez a két ikonikus bordeaux-i fajtára építkező házasítás a Balaton déli partjáról. Fás jegyek, piros gyümölcsök kavalkádja jelenik meg illatban és a kortyban egyaránt, bársonyos tanninok kíséretében.

Mit együnk hozzá? Aszalt szilvával töltött szűzsült parázsburgonyával.

Haraszthy Pincészet (Etyek-Buda) Pinot noir 2018 (száraz vörösbor)

Etyek egyik meghatározó szőlőfajtája szép, elegáns köntösben tér vissza, hogy elrabolja a borrajongók szívét! Élénk rubinszínű bor, illata elsősorban fűszeres az üde gyümölcsös jegyek mellett. Kóstolva a meggy és málna mellett cseresznye, édes fűszerek és a fahordós érlelés adta teltebb aromák fedezhetőek fel.

Mit együnk hozzá? Sült libacomb serpenyőben pirított gyökérzöldségekkel.

Meggyőztünk? Kattints és lépj be a VINCE Klubba még ma!