hosszú fekete hajú lány átlátszó talpas poharat tart a kezében, benne vörösbor

Ha csak 3 palack vörösbort veszel januárban, ezek legyenek azok!

Legyél tagja már most a VINCE Klubnak, és a januári ajánlat részeként 3 egészen szuper magyar vörösbor lehet a tiéd közel 50 százalék árengedménnyel!A VINCE Klub 2022. januári Vörös Trió csomagjáért (is) mindenképpen érdemes megváltanod a tagságodat. Ha ezzel megvagy, a lent látható borhoz gyakorlatilag féláron juthatsz hozzá.

Csányi KőVilla Válogatás Cabernet Sauvignon 2017– Villány

fekete borospalack, feh\u00e9r c\u00edmke, feh\u00e9r h\u00e1tt\u00e9r


Villány déli lejtőjén szőlők ölelik körül a Kővillát, ami hosszú ideje tanúja a borvidék fontos eseményeinek – ez az épület ihlette a válogatást. Határozott egyéniségű, elegáns bor, melyet 22 hónapig 300 literes tölgyfahordókban érleltek. Illatában intenzíven fűszeres és vaníliás, zamatában érett feketeribizlis, áfonyás jegyek érezhetőek. Koncentrált és harmonikus bor, hosszú érlelési potenciállal.

Mit együnk hozzá? Rózsaszín kacsamell balzsamos szederszósszal.

Garamvári Prémium Merlot 2017 – Balatonboglár

fekete borospalack, fekete-feh\u00e9r c\u00edmke, feh\u00e9r h\u00e1tt\u00e9r


A Lelle-dűlő öreg ültetvénye és a Magyal-dűlő fiatal, válogatott tőkéi fonódnak egybe ebben a borban. Színe előre sejteti az érett cseresznye és a mélyvörös meggy által alkotott illatok és ízek együttesét, alattuk rejtőzve egy csipetnyi, a szakszerű fahordós érlelésnek köszönhető étcsokoládé meglepetésével vár.

Mit együnk hozzá? Gesztenyével töltött pulyka baconbe tekerve.

Feind Cabernet Franc 2017 – Balatonfüred-Csopak

fekete borospalack, fekete c\u00edmke, feh\u00e9r h\u00e1tt\u00e9r


Sötétbordó színű, testes, de nem nehézkes bor, finom, kerek tanninokkal és aszalt gyümölcsös jegyekkel, mely 18 hónapos barrique hordós érlelés után került palackba. A vörös és vadhúsok mellett csokoládéval is rendkívül izgalmas.

Mit együnk hozzá? Vaddisznópörkölt gnocchival.