színes kerámialapon egy palack rozé bor és egy pohárban desszert

Egy jó rozénak mindig lehet örülni!

Fotó: Dancsecs Ferenc

A borász, akinek a nevét Magyarországon nem lehet megkerülni

Novemberi lapszámunkhoz benéztünk Günzer Tamás birodalmának legújabb egységébe, a Grandior Bor Bistróba is.


Értékteremtés szenvedéllyel

Günzer Tamás

Fotó: Dancsecs Ferenc

A borvidék életében meghatározó szerepet betöltő borász története egy 0,3 hektáros területtel kezdődött, amit édesapjától kapott ajándékba diplomaosztójára. Az azóta eltelt időben olyan magas minőségben dolgozik, hogy a szakma és a fogyasztók szerint is felért a villányi nagy öregek szintjére. A Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka címet elnyerő műhelyében a vörösborok mellett kiváló fehér- és rozé borok is készülnek. Az a fajta borász ő, aki művészi szenvedéllyel felvállalva az értékteremtést, felelősségteljesen és alázattal áll a szakmához, és megkerülhetetlen igazodási pont Villányban.

Az idén nyáron megnyílt Grandior Bor Bistróban megkóstoltuk az ételeiket is, amelyekhez hozzájuk illő borokat párosítottunk: ajánlásainkat megtaláljátok a novemberi Vince Magazinban.

Novemberi lapszámunk november 13-tól elérhető országszerte!