Adele brit énekesnő

Tuti, hogy nem láttad még bekötött szemmel az énekesnőt

Az énekesnő Adele nagyon fura dolgot tárol a táskájában

Egészen valószínű, hogy Adele hihetetlen elfoglalt mostanában, mivel legújabb dala sorra dönti a rekordokat. Ettől függetlenül az énekesnő időt szakított arra, hogy végigkóstolja a legismertebb angol ételeket.Adele bájos személyisége mindig szimpátiát váltott ki az emberekben, de mivel viszonylag sokáig nem szerepelt a nyilvánosság előtt, a rajongók most kifejezetten kiéhezve várják, hogy láthassák kedvencüket.

Szerencsére Adele visszatért, nemrég kedvenc bormárkájára is fény derült, amiről mi itt írtunk.A többszörös Grammy-díjas énekesnő a British Vogue felkérésére szerepelt abban a videóban, amiben bekötött szemmel kellett megneveznie az éppen általa kóstolt ételeket.

A videó elején jó brit szokás szerint tisztázta, hogy ő miként is issza a teáját. Ezek szerint Adele a kevés cukros, tejes teát részesíti előnyben.


A bekötött szemmel kóstolt ételek közül szinte az összeset felismerte, sőt mindegyikhez elmesélt egy-egy történetet. Elárulta, az ecetes tojást például nem szereti, de nagymamájának nagy kedvence volt, ő műfogsora nélkül fogyasztotta a fura ételt.

A videóból az is kiderült, hogy 18 évesen már egyedül élt, de nem volt egy nagy konyhatündér. Aztán viszont elolvasta Jamie Oliver egyik könyvét, amiből megtanulta a főzés alapjait.


Kisfia kedvéért szinten minden hétvégén elkészíti a vasárnapi menüt, ami sült húsokból és köretekből áll. De Adele a klasszikus angol reggelinek is nagy rajongója. Ha bővebben olvasnál a híres angol reggeliről, akkor olvasd el ezt a cikket.

A videó végén pedig elárulta, hogy a táskájában mindig található egy kis zacskó Heinz ketchup. Adele szósz muníciója érthető, hiszen azért nem minden angol étel olyan finom.