Steven Tyler, az Aerosmith énekese

Steven Tyler, az Aerosmith énekese

Kedvenc ételéhez legálisan nem juthat hozzá az Aerosmith énekese budapesti koncertjükön

Rossz hír Steven Tylernek, az Aerosmith frontemberének, hogy 2022-ben hazánkba látogatnak, budapesti tartózkodása alatt ugyanis le kell mondjon kedvenc, de nálunk illegálisnak számító ételéről.Többszöri halasztás után december 6-án tűzték ki a legújabb időpontot, ha nem jön semmi közbe, akkor 2022. július 10-én láthatják a rajongók Budapesten az amerikai Aerosmith-t. A világhírű rockzenekar 1994 után látogat újra Magyarországra a 2020-ról elhalasztott jubileumi turnéjuk (1970-ben alakultak) keretében.

Ahogy általában szokás a külföldi szuperprodukcióknál, a szervezők nyilván jövő nyáron is lesni fogják a zenekar tagjainak minden kívánságát.

Steven Tylernak, a zenekar frontemberének egyik kedvencét azonban nem fogják tudni felszolgálni - legálisan biztosan. A TMZ nevű Los Angeles-i székhelyű bulvárújság riportere 2013-ban csípte el egy garázsban Tylert és kérdezte meg tőle, melyik a kedvenc pitéje. Az énekes erre a legnagyobb nyugalommal azt felelte, hogy a "pootley pie", vagyis a marihuánás pite a kedvence és még le is tolta az újságírót, hogy Los Angeles-iként nem ismeri ezt a helyi szleng kifejezést.

Komolyabb pillanatiban egyébként Tyler az olasz konyhát, azon belül is a tésztákat jelölte meg kedvenceként - ezt biztosan kaphat majd Budapesten is jövő nyáron.