mályva színű háttéren piros rajzolt edény, kés, villa, serpenyő, szakács sapka
Kép: vince.hu

Gondolatmorzsák: Alec Baldwin a lélekről

Alec Baldwin egy sajnálatos tragédia miatt szerepel az utóbbi időben a hírekben, pedig nemrég nagyon fontos gondolatokat mondott az emberiség élelmezésével kapcsolatban.


Kitől származik az idézet?

Alec Baldwin háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, producer, rendező. Három testvére (Daniel Baldwin, William Baldwin, Stephen Baldwin) szintén színész. Alec az 1980-as évek elején a televízióban kezdte pályafutását a The Doctors című szappanoperában. 1987-ben debütált a moziban. A következő évtől már ismert sztár lett olyan filmekkel, mint a Keresztanya (1988) vagy a BeetleJuice (1988), 1990-ben pedig a Vadászat a Vörös Októberre révén felkerült a csúcsra. Az utóbbi hetekben azzal került a hírekbe, hogy a Rust című filmjének forgatásán egy kellékfegyverrel véletlenül halálosan megsebesített egy operatőrt.

Alec Baldwin arról, mit jelent számára az étel (angolul)

A színész szerint az emberiség élelmezésében felborult az egyensúly. Képesek vagyunk rá, hogy rendbe hozzuk a dolgokat, de ahhoz fel kell tennünk magunknak pár kellemetlen kérdést és kemény döntéseket kell hoznunk.