Betty White az 1998-as Emmy átadón

A 99 évesen elhunyt Betty White pár napja még elárulta, milyen étrenden élt ilyen sokáig

A két héttel 100. születésnapja előtt elhunyt Betty White színésznő decemberben még elárulta, minek köszönhette a hosszú életet.


2021. utolsó napján, két héttel a 100. születésnapja előtt hunyt el Betty White. Az amerikai színésznőt itthon első sorban az 1985 és 92 között forgatott Öreglányok című sitcom sorozatból ismerhetik a nézők. A People magazin halála előtt nem sokkal kérdezte meg Bettyt, milyen étrendnek köszönheti ezt a szép kort.

A 99 éves hölgy tökéletes szellemi frissességről tanúbizonyságot téve azt válaszolta, megpróbált kerülni mindent, ami zöld, és úgy érzi, eddig működött a dolog. Utána nevetve hozzátette, természetesen csak viccelt, szerinte nem annyira az étrendjében volt a titok, hanem abban, hogy mindenben igyekezett megtalálni a jót, a pozitívat. Kollégája, Sandra Bullock, akivel 2009-ben együtt forgatták a Nász-ajánlat című vígjátékot, elárulta azért, Bettynek igenis volt kedvence a hűtőből. „Minden napot humorral, kedvességgel és egy kis vodkával ünnepelt.”

Elképzelhető, hogy Sandra is csak ugratta az újságírót, bár White 2018-ban maga is tett célzást a vodkára.

Kedvencem a vodka és a hot dog, ebben a sorrendben

– nyilatkozta három évvel ezelőtt. Mindazonáltal, elnézve, hogy mindig szeretett mókázni, nehéz eldönteni, itt mennyire volt komoly.