mályva színű háttéren piros rajzolt edény, kés, villa, serpenyő, szakács sapka
Kép: vince.hu

Gondolatmorzsák: Brad Pitt vicces véleménye a házasságról

Kétszer vált már Brad Pitt, mégis felfedezte a jót a házasságban. Mondjuk erre az érvelésre biztosan senki nem számított tőle: mai idézetben vagy a gyerek, vagy a mókamester bújt ki a színészből.


Brad Pitt kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, filmproducer. Színészként a Thelma és Louise című filmmel robbant be a köztudatba 1991-ben. Producerként részt vett a 12 év rabszolgaság (2013) című filmek elkészítésében, az alkotás elnyerte a legjobb filmnek járó Oscart. 2020-ban mellé tette még a legjobb férfi mellékszereplőnek járó aranyszobrot a Volt egyszer egy Hollywood című filben nyújtott alakításáért. Öt évig volt Jennifer Aniston színésznő férje, majd válásuk után 2005-től Angelina Jolie-val alkotott egy párt. 2016-ban indították el a válást. Brad Pittet a többi sztárhoz képest gyakran fotózzák le az utcán sétálva, egy fagylalttal a kezében.

Brad Pitt evős jelenetei

There are certain things that some actors always do. Tom Cruise runs. John Cusack stands in the rain. Sean Bean dies. And Brad Pitt eats... a lot... in almos...