Britney Spears mosolyog

Britney Spears elég durva itallal ünnepelte a gyámsága végét

Megadta a módját az ünneplésnek Britney Spears, miután megszüntették a 13 évig tartó gyámságát. Nézd meg, mi volt az első ital, ami lecsúszott.

2021. november 12-én szűntette meg a Los Angeles-i bíróság Britney Spears gondnokságát. Előtte 13 évig édesapja volt a gyámja, amiből rengeteg pénzügyi és érzelmi konfliktus kerekedett kettejük között. Nem csoda, hogy

a popsztár az ítélet kihirdetése után azt írta ki twitterre, a nap hátralévő részében sírni fog.

Azóta viszont új nap kelt, Britney pedig a beszámolók szerint már nevetni is tud. Ismét jelentkezett ő maga is, ezúttal Instagramon, ahol nagyon felszabadult hangulatban posztolt, megköszönte minden rajongójának a támogatást és elárulta, hogy az első ital, amit megivott, mióta újra "szabad", egy pohár champagne volt.


A világ legelegánsabb italaként számon tartott francia pezsgő az énekesnő egyik kedvence. Többször lefényképezték már pezsgőspohárral a kezében, létezik Britney Spears nevű, champagne alapú koktél (bár nem ő alkotta) és adtak már ki pezsgőspoharat is a nevével.

Biztosak vagyunk benne, hogy megadta a módját és egy luxus champagne-t választott az alkalomra. Bár ő nem nevezte meg a márkát, ha csak egy olyat választott, mint amilyet az írónő J.K Rowling behűtött az első Harry Potter könyv 25. évfordulójára, akkor már jól telt a napja.