mályva színű háttéren piros rajzolt edény, kés, villa, serpenyő, szakács sapka
Kép: vince.hu

Gondolatmorzsák: végre egy mondat, ami valóban Chuck Norris szájából hangzott el

Találtunk egy mondatot, amit nem valamelyik mémgyárban adtak Chuck Norris szájába, hanem ő mondta. Ráadásul étkezéssel kapcsolatos jó tanács a 81 évesen még mindig szuper fitt sztártól.


Chuck Norris amerikai karate-világbajnok és színész. 1968-ban elnyerte a profi középsúlyú karatebajnoki címet, amit a következő 6 évben meg is védett. 1969-ben elnyerte a Karate Hármas Koronáját a legtöbb versenygyőzelmével az adott évben, valamint a Fekete Öv (Black Belt) magazin díját, az Év Karatésa címet. Egy harcművészeti bemutatón találkozott Bruce Lee-vel, ennek eredményeként született közös filmjük, A Sárkány útja, amiben a főgonoszt alakította. További híres filmjei: Ütközetben eltűnt, Delta kommanó, Walker, a texasi kopó. A Chuck Norrist abszurd emberfeletti képességekkel felruházó mémgyár 2005-ben indult be, valószínűleg a Late Night with Conan O'Brien showműsor adta meg a kezdőlökést, ahol elkezdték kifigurázni Walker szerepe kapcsán. Az idén 81 éves sztár egyébként nem csak mondja, valóban egészségesen táplálkozik, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, gabonát és magot eszik.

Chuck Norris vs Ronald McDonald

Watch the previous fight (Dark Donald VS. Rare Akuma) here:https://www.youtube.com/watch?v=Xyil5-d799kWell, this became highly requested, so I decided to fin...