hosszú hajú, szemüveges lány ül asztalnál laptop előtt, egy sárga ceruzát rág

Március 31-ig meghosszabbítjuk cikkíró versenyünket!

Egy jó hír: még mindig van lehetőség, hogy ajándékot nyerj és velünk dolgozz! Március 31-ig küldheted be cikked Magyarország egyik vezető gasztronómiai és italkultúrával foglalkozó oldalára.


Szívesen írsz, gyakran és kifejezően veted papírra a gondolataidat? Ha nemrég egy emlékezetes vacsorán/gasztrofesztiválon/külföldi gasztrotúrán/pincelátogatáson jártál, személyesen felfedeztél egy éttermet, esetleg éppen egy izgalmas borkóstolón szerzett tapasztalataidat osztanád meg, ragadj tollat (billentyűzetet), és írd meg nekünk!

Ha szereted a jó ételeket, jó éttermeket, bort, sört, párlatokat, van írói vénád és örülnél, ha névvel ellátott gondolataidat több tízezren elolvasnák, itt a nagy lehetőség.

A vince.hu cikkíró versenyt hirdet: cikkeket és rövid bemutatkozást várunk 2022. március 31-ig a vince@vince.hu címre. Kérjük, a tárgyba írd be: „verseny 2022”.

Aminek nagyon örülünk

  • élménybeszámoló kirándulásról, útleírás (példát IDE KATTINTVA mutatunk neked)
  • élménybeszámoló egy gasztronómiai eseményről, borkóstolóról (példát IDE KATTINTVA mutatunk neked)
  • gasztronómiai témájú interjú egy szakemberrel vagy hírességgel (példát IDE KATTINTVA mutatunk neked)
  • ismeretterjesztő cikk egy ételről, élelmiszerről, alapanyagról, egy távoli ország gasztronómiájáról, italkultúrájáról (példát IDE KATTINTVA mutatunk neked)
  • ha akár több írást is küldesz (nem kötelező)

Amit NEM áll módunkban elfogadni (és ezért nem tudjuk figyelembe venni a verseny kiértékelése során)

  • recept
  • olyan cikk, ami korábban máshol megjelent, vagyis nem kifejezetten erre a felhívásra készült
  • 3000 leütésnél rövidebb pályamű

Nyeremények

1.díj: CEWI 3 napos boros alapkurzus (értéke: 45 000 forint) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 Ft)

2.díj: egy borválogatás 3-3 pezsgővel és vörösborral (értéke: 25 000 forint) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 Ft)

3.díj: 1 havi Vince Klub borcsomag (értéke minimum 5990 Ft) + 1 éves előfizetés a VINCE Magazinra (értéke: 8500 forint)

A legjobb írásokat (nem feltétlenül csak az első három helyezettet) a szerző nevével együtt leközöljük a vince.hu oldalon. Az általunk legjobbnak talált szerzőknek hosszútávon is szeretnénk publikálási lehetőséget biztosítani gasztronómiai rendezvényeken, bemutatókon, sajtóeseményeken való részvétel megszervezésével.

Írj, nyerj és váltsd meg a jegyedet a gasztronómia és az italkultúra világába: nézd meg, hogy működik belülről ez az izgalmas terület és egy szerkesztőség!

Ne felejtsd! A legalább 3000 karakter terjedelmű cikkeket egy rövid bemutatkozással 2022. március 31-ig várjuk az vince@vince.hu címre. A „Tárgy” mezőbe kérjük, írd be: „verseny 2022”.

Induljon a verseny, hajrá!