kék hullámok és naplemente

Mi már nagyon kipróbálnánk

Fantasztikus fotókat mutatunk a világ első úszó szállodájáról

Hallottunk már jéghotelről, KFC és Star Wars hotelről, de úszó luxusszállodáról még nem. Hoztunk képeket is róla, mert mi is alig hittünk a szemünknek.A várhatóan 2023-ban nyitó lebegő palota olyan szolgáltatásokkal várja majd a vendégeket, mint ínyenc éttermek, bárok, gyógyfürdő, medencék, butikok, és kikötési lehetőség nagyobb jachtok számára.

Ez is érdekelhet: 3 egzotikus hotel, amit teljesen egyedül is ki tudsz bérelni


A hotel Dubaj egyik legexkluzívabb tengerparti szakasza mellett, a Jumeirah Beach Roadnál fog "állni". A Kempinski Floating Palace névre hallgató szálloda vendégei motorcsónakkal vagy saját hajóikkal fognak tudni eljutni a 156 szobás és lakosztályos szállodába.

Ha még több luxusra vágynál, akkor örülni fogsz, mivel egy úszó helikopter-leszállóhely is tartozik ehhez a földi mennyországhoz.


Az úszó luxusszálloda körül 12 úszó luxusvilla csoportosul majd, melyek egy részét eladásra szánják, de pár villa a szállóvendégek számára is bérelhető lesz. A tetőterasszal és feszített víztükrű medencével rendelkező, két emeletes villákban két, három vagy négy hálószoba, valamint személyzeti szoba kap majd helyet. Mindegyik villa rendelkezni fog egy okos otthon tulajdonságaival, sőt a környezetvédelem jegyében az úszó épületek napelemekkel lesznek felszerelve.

Ez is érdekelhet: Minusz 5 fok van benne, 200 ezerbe kerül egy napra és mindenki megőrül érte. Mi az?