Ed Sheeran papírrepülőt tart a kezében

Ed Sheeran váratlan helyen bukkant fel a bírósági ítélet után

4 éves pereskedés végén született ítélet, ami után Ed Sheeran egyből elindult inni.


Április 6-án egy 4 éves ügy végére tett pontot a londoni legfelsőbb bíróság az Ed Sheeran kontra Sami Chorki perben. Utóbbi énekes 2018-ban perelte be a világsztárt, mondván annak „Shape of you” című számának refrénje az ő dalának koppintása.

Sheeran tagadta, hogy a szám megírásakor ismerte volna Chorki dalát, és a bíró végül neki adott igazat a 11 napos tárgyalás végén.

A felmentő ítélet után Sheeran láthatóan megkönnyebbült, hamar kiadott egy közleményt, amiben elmondta, nagyon megviselte az ügy, a pereskedés okozta stressz zavarta alkotói munkáját és bántotta, hogy valaki nyilvánosan megkérdőjelezi az állításait.

A tárgyalás után minden esetre megtalálta a módját a lelazulásnak - írja a thedrinksbusiness.com -, négy órát töltött el saját borbárjában, a Notting Hillen található Bertie Blossomsban két szerzőtársával, akik szintén érintettek voltak a perben. A háromszoros Grammy-díjas angol énekes-dalszövegíró 2019-ben vásárolta meg a bárt.

Ed Sheeran 2021. novemberében Budapestre érkezett pár napra az MTV Europe Music Awards díjátadóra, és ha már itt volt, elment vacsorázni egyik sztárszakácsunkhoz.