egy fehér ruhás nő ül a fűben
Fotó: wavebreakmedia / Shutterstock

Ezt ne csináld esküvőn, ha a rendőrséget és a mentőket nem akarod meghívni!

A friss házasok fura tréfát eszeltek ki a lagzira, csúnya vége lett a dolognak.A minap a theguardian oldalán bukkantunk rá egy hihetetlen sztorira, ami egy rosszul elsült floridai esküvői vacsoráról szólt. Valakik úgy gondolták ugyanis, hogy jó ötlet marihuánát tenni az ételekbe és italokba, ám sajnos elég szomorú véget ért a buli.

Olvasd el ezt is! Az álomesküvő a cateringen is áll vagy bukik - menj biztosra!

egy fekete ruh\u00e1s n\u0151 ter\u00edt egy \u00e9tkez\u0151asztalt

Fotó: Aaron of L.A. Photography / Shutterstock


Február 19-én több tűzoltó és rendőr szállt kis egy klubhelyiségbe, ahol több embert rosszullét miatt kellett ellátniuk. A frucsa tünetekkel kezelt esküvői vendégek azt mondták, hogy „betépve” és „betegnek” érzik magukat.

Az egyik vendég, aki cézársalátát, tortellinit és kenyeret evett olívaolajos-fűszeres mártogatóssal, bizsergő érzést érzett, majd a szíve hevesen kezdett dobogni. Bár évekkel ezelőtt használt marihuánát, de ezt az élményt másnak érezte. Egy másik meghívott, aki salátát, mártogatóst és három húsgombócot fogyasztott, szintén furcsán, izgatottan érezte magát, és rendkívül kiszáradt a szája.

egy ember italt t\u00f6lt mag\u00e1nak

Fotó: Belle Hunt / Unsplash


Az egyik vendég azt állította, hogy erős marihuána szagot érzett, amikor a pincér egy puncsos tálból merített italokat. Ezért megkérdezte őt, hogy van-e marihuána az italban, a pincér kuncogott és bevallotta, hogy igen.

n\u0151 \u00e9s f\u00e9rfi \u00e1ll egym\u00e1s mellett

Fotó: Євгенія Височина / Unsplash


Amikor a rendőrök megkérdezték a menyasszonyt és a vőlegényt, hogy beleegyeztek-e vagy kérték-e, hogy az élelmiszerek kannabiszt tartalmazzanak, a vőlegény, Andrew Svoboda néhány pillanatig üres arckifejezéssel bámult, majd egy „nem”-et mondott.

k\u00e9t rend\u0151r \u00e1ll egy aut\u00f3 mellett

Fotó: Erik Mclean / Unsplash


A hatóságok megpróbálták felkutatni az étkeztetésért felelős cég vezetőjét, de a vendéglátó személyzet minden tagja kereket oldott. Így jobb híján begyűjtötték a bizonyítékokat, a használt üvegedényeket és edényeket, valamint élelmiszereket, többek között lasagnét, csokoládéval bevont epret és pudingokat.


A füstbe ment esküvői parti után több vendég kórházba került, ahol THC-t (tetrahidrokannabinol - a marihuána pszichoaktív hatóanyaga) találtak a vérükben és az esküvőn begyűjtött ételminták is tartalmaztak THC-t. Egészen biztos tehát, hogy a menyasszony Svoboda beleegyezett és megengedte a szakácsnak, hogy az általa felszolgált ételeket marihuánával ízesítse a résztvevők tudta nélkül.

A menyasszony (jobb oldali képen) és egy pincér ellen (bal oldali képen) marihuána szállítása és vétkes hanyagság miatt indult büntetőeljárás.