fekete hajú lány kék háttér előtt
Fotó: Vincells

Magyar világújdonság: csodás ékszerek a kedvenc italodból!

Ékszer valódi, iható borból? Igen! Ha nem hiszed, járj utána a Gourmet Fesztivál VINCE standján!Két év szünet után 2022-ben a tizedik kiadással folytatódik a magyar gasztronómia legnagyobb ünnepe a Gourmet Fesztivál. A Millenáris Parkban május 27. és 29. között megrendezésre kerülő eseményen több mint száz, a magyar gasztronómia életében meghatározó szereplő állít ki.

Saját standdal lesz jelen mindhárom napon a VINCE is, nálunk minden napszakban más borásszal találkozhatsz és a borat kóstolhatod. Természetesen nem csak itallal készülünk vendégeinknek, hanem finom falatokkal is. Mind a három napon az Ínyenc kézműves webshop más termelőjének termékét kóstolhatod meg. Kedveskedünk a jó sajtok rajongóinak, a húsimádóknak, de gondolunk a vegánokra is, nekik szörpöket, lekvárokat, zöldségpástétomokat hoz a kiállító.

Készülünk neked nem ehető különlegességekkel is. Május 29-én vasárnap a különleges Vincells borból készült ékszerek bemutatója zajlik a VINCE standon.

s\u00e1rga nyakl\u00e1nc med\u00e1llal fekete-feh\u00e9r dobozban

Fotó: Vincells


Örömmel mutatjuk be a Vincells Borékszert, mely innováció a divat és a borászat világában. A Vincells márkát a bor és a stílus iránti szeretet és tisztelet hívta életre. Tiszteletadás e nemes ital előtt, hogy kőbe zárva örök emléket állítsanak annak minden szépsége előtt.

s\u00e1rga n\u00e9gyzet alak\u00fa med\u00e1l l\u00f3g l\u00e1ncon

Fotó: Vincells


Az egész világon egyedül a Vincells készít valódi, iható boról ékszereket. Ez a különleges tudományos innováció több éves kutatómunka eredménye, ami által bámulatos és megismételhetetlen szilárd anyagot készül a borból. Az ékszerek mindegyike egyedi és utánozhatatlan! Minden darabot sorszámmal látnak el, melyet tanúsítvány igazol. Ékszereiket valódi nemesfémekkel teszik még pompásabbá, melyeket hatóságilag egyenként hitelesítenek.

Minimál stílusú ékszereik nem hivalkodnak. A maguk letisztult vonalaival a kifinomult luxus eleganciáját sugározzák. Prémium kategóriás darabok, felesleges magamutogatás nélkül! Modern darabjaik örök emléket zárhatnak magukba, hiszen náluk saját borból is készülhet egyedi ékszer. Legyen az egy esküvő alkalmával félre tett vagy utazáskor vásárolt, szívüknek kedves bor.

s\u00e1rga pul\u00f3veres n\u0151 l\u00e1ncot tart a kez\u00e9ben

Fotó: Vincells


De nem ám csak borból készülnek a Vincellsnél ékszerek hanem csillogó aranyból és ezüstből is gondos ötvös munka által. Ismerd meg őket, látogass el hozzájuk, és nézz szét exkluzív nemesfém és borköves ékszereik között.

Nagy örömmel várnak az oldalukon! www.vincells.com