Csirkehús felszeletelve szürke deszkán

Az intól való megtisztítás többé nem egy undok és hosszadalmas feladat

Life hack: csirke inazással a világhírnévig - VIDEÓ

Ha ezt a trükköt meglátod, te is így fogod kiszedni az inas részt a csirkemellből, ahogy Mandy Klentz mutatja ebben a rövid videóban. Csak egy villa kell hozzá, meg egy papírtörlő, és persze a főszereplő: a csirkemell.


Ha meglátod a következő videót, te is fel fogod tenni magadnak a kérdést: miért nem így csináltam eddig! Mi sem értjük, eddig miért nem így készítettük elő a csirkemellet a főzéshez. A felvétel készítője, Mandy Klentz – vagy ahogy a világhálón ismert, Raising Krazies – egyszerűen kihúzza belőle az inas részt egy villa és egy papírtörlő segítségével.

@raising_krazies

Best cooking hack ever! #cookinghacks #tiktokmoms #itsdinnertime #cookingontiktok #lifehack #momsoftiktok #whatsfordinner #waitforit #fyp

Hogy az internetezők mennyire rákattantak erre a life hackre, azt az is bizonyítja, hogy Mandy TikTok posztját már közel 90 ezren osztották meg, és 695 ezren kedvelik.

​Nem számított hírnévre

A háromgyerekes anyuka, akinek a történetét nemrégiben a Bored Panda is bemutatta, nem is gondolta, hogy az internet népe ennyire felkapja ezt a videót. Azt mondja, egyébként is fel szokta tenni a @raising_krazies Instagram-oldalra a vacsorakészítésről szóló videóit, és eleinte ezt is csak átlagos felvételnek gondolta.

A TikTokon azért osztotta meg, mert akkoriban még nem igazán értette az oldal működését, és csak posztolgatott random dolgokat – ez viszont azonnal betalált.

Hozzátette, hogy nem ő jött rá, hogyan lehet a legegyszerűbben és leggyorsabban eltávolítani a csirkemellből a fehér, inas részt – ő is egy videóban látta, amit valaki évekkel ezelőtt töltött fel a netre. Kipróbálta, és mivel működött, gondolta, miért ne oszthatná meg a követőivel – a történet folytatását pedig már ismered.