Daniel Craig színész

Lesz még Bond-film, csak nem Daniel Craiggel.

Fotó: Piotr Zajac / Shutterstock

Elég sajátosan ünnepelte Daniel Craig a James Bondot

Csak most, az utolsó film kapcsán derült ki, hogy a színész anno egészen egyedi módon ünnepelte, hogy övé lett az egyik legikonikusabb filmes karakter, James Bond szerepe.Mától, azaz szeptember 30-tól vetítik a mozikban az utolsó olyan Bond-filmet, amiben még Daniel Craig alakítja a brit titkosügynököt. A Nincs idő meghalni premierje kapcsán egy olyan angol nyelvű cikkre bukkantunk, amiben a színész elárulta, másfél évtizede hogyan fogadta, hogy övé lett a 007-es szerepe.

Először ivott vodka martinit


Mivel teljes titokban kellett tartania a nagy hírt, miszerint felkérték a szerepre, ezért leugrott a sarki közértbe, vett egy üveg vodkát és egyedül berúgott. Sőt, mivel előtte még sosem ivott a legendás titkosügynök kedvencéből, a vodka martiniből, így abból is legurított egy párat.

A színész egyébként először a 2006-os Casino Royale-ban alakította Bond szerepét. Még nem tudni, hogy ki követi őt majd a 007-es sorban.

​Bond tartja a tempót, ha ivásról van szó


Bond átlagosan minden 11. percben elfogyaszt egy italt. Kijelenthetjük, hogy még a fiatalabbak is leborulhatnak teljesítménye előtt.

Craig egy másik sajátos rekordot is döntött azzal, hogy az ő Bondja fogyasztotta a legtöbb italt a filmek történetében. Timothy Dalton például, aki az 1987-es Halálos rémületben szerepelt, csupán egy pohárkával ivott a filmben.


A 007 Nincs idő meghalni című film szeptember 30-tól dübörög a mozikban!