Jessica Alba, kezében mikrofonnal

Koktéllal fog ünnepelni

Jessica Alba összeállt egy franciával, együtt ünneplik a karácsonyt

Jessica Alba és új francia partnere közös koktélos vállalkozásba kezdtek. A színésznő emiatt nagyon izgatottan várja az ünnepeket.


Új vizekre evezett Jessica Alba amerikai színésznő. A többek között a Sin Cityből és a Fantasztikus négyesből ismert sztár közös koktél szettet adott ki a narancslikőréről híres Cointreau márkával közösen.

Az egyelőre csak Amerikában megvásárolható készlet mindent tartalmaz, ami egy tökéletes Cosmopolitan valamint egy Uptown Spice koktél elkészítéséhez szükséges: 375 ml-es Cointreau-t, 375 ml-es vodkát, mentát, jalapenót, narancsot, egy italmércét, két poharat és a recepteket.

Angelina Jolie végleg kiszáltt, Brad Pittnek új partnere van, második saját pezsgőjét már vele készítette

Közelednek az ünnepek, alig várom, hogy a kedvenc Cosmopolitan koktélomat kortyolgatva ünnepelhessek a barátaimmal és családommal. A Cointreau-val való együttműködésnek hála még izgalmasabb lesz a karácsony, hiszen még könnyebben keverhetek magamnak egy-két finom Cosmopolitant

– szól Jessica reklámszövegnek is beillő felhívása a keringőre. „A szett karácsonyi ajándéknak is kiváló" – tette hozzá a thespiritsbusiness.com-on Ian McLernon, az 1849-ben Franciaországban alapított cég amerikai divíziójának vezetője. A The Cointreau Catching Up Over Cosmos készlet, aminek létrejöttét a színésznő inspirálta, 75 dollárért (23 ezer forint) vásárolható meg.