John Legend

Nem hiszed el, mit kér enni John Legend a 2022-es budapesti koncertje előtt!

A 2022-ben Budapestre látogató sztár, John Legend minden egyes koncertje előtt ugyanazt eszi. Nézd meg a menüt és írd meg, te mikor unnád meg!


December 13-án jelentette be a többszörös Grammy-díjas amerikai előadó, John Legend, hogy 2022-es turnéján Budapestre is ellátogat, június 30-án lép fel a Papp László Sportarénában. Bár még semmi egyéb részlet nem látott napvilágot, tulajdonképpen már azt is tudni, hogy mit kér majd enni a magyar szervezőktől a koncert előtt. Egy 2018-as interjúban ugyanis elárulta, minden egyes koncertje előtt ugyanaz a menü.

A cookinglight.com újságírójának így válaszolt arra a kérdésre, mit szokott enni a színpadra lépés előtt „Van egy étrendem. Nincs különösebb oka, nem babonából eszem mindig ezt, egyszerűen arról van szó, hogy ami a korábbi koncerteknél bejött, azt folytatom. Ez pedig a sült csirke párolt zöldségekkel. Kellemes, szaftos, ízes. Ha megettem, mindig elfog az érzés, készen állok.” Ugyanebben a beszélgetésben azt is elmondta az énekes, hogy a koncert után legelőször egy bögre teát szokott meginni.

John Legend rántott csirkéje fűszeres-mézes vajjal

John Legend, ha nagy ritkán bebocsátást nyer felesége, Chrissy Teigen modell által a konyhába, akkor rántott csirkét készít. Először páclevet készít a csirkedaraboknak fűszersóval, cayenne borssal, fokhagymából és vízzel. Minél tovább pihen benne a hús, annál jobb lesz, de már 30 percért is érdemes szerinte. A panír lisztből, fűszersóból, cayenne borsból áll. Miközben sülnek a csirkék, bekeveri a szószt, amiben olvasztott vaj, chili és méz található.