amber heard és johnny depp
Fotó: Tinseltown / Shutterstock

Mi köze van a gumimaciknak Johnny Depp és Amber Heard tárgyalásához?

Több hete tart a Johnny Depp és Amber Heard közötti pereskedés és tárgyalássorozat, naponta kerülnek ki furcsábbnál furcsább történetek. Ez a mostani azonban valószínűleg mindent visz!


Ki gondolná, hogy egy komoly pereskedésnek vicces és szórakoztató oldala is lehet? Ahogy a mashed cikkéből is kiderül, a Karib-tenger kalózai sztárja, Johnny Depp és ex-neje Amber Heard színésznő bebizonyították, hogy még egy ilyen jelentős tárgyalássorozatnak is lehetnek mulatságos pillanatai

Ez is érdekelhet: Elég sajátosan ünnepelte Daniel Craig a James Bondot

johnny depp \u00e9s amber heard sz\u00edn\u00e9szek

Fotó: Matteo Chinellato / Shutterstock


Johnny Depp amerikai színész rágalmazás miatt beperelte az ex-feleségét, Amber Heard amerikai színésznőt. Heard ugyanis 2018-ban a The Washington Post-ban arról írt cikket, egy korábbi kapcsolatában miként élte túl a szexuális erőszakot. Bár Deppet nem nevezte meg Heard a cikkben, a színész azt állítja, hogy az írás róla szól és hogy valótlanságot állít. Összesen 50 millió dollárra perelte ex-nejét, mivel hírneve és színészi karrierje is jócskán megsínylette a kettejük közötti botrányt.

Johnny Depp sz\u00edn\u00e9sz

Fotó: PAN Photo Agency / Shutterstock


A tárgyalás során a kapcsolatuk több bizarr részlete is kiderült. Ilyen volt például az az eset, amikor Depp egy vodkával "átitatott" veszekedés folyamán elvesztette az egyik ujja hegyét, majd utána egy vérrel írt üzenetet hagyott a ex-feleségének...

amber heard sz\u00edn\u00e9szn\u0151

Fotó: Denis Makarenko / Shutterstock


Hasonló hihetetlen sztorik hangzottak el a színésznőről, így nem meglepetés, hogy az ő szénája sem áll túl jól: már majdnem 3 millió aláírásnál jár a petíció, amit azért indítottak el, hogy eltávolítsák a színésznőt az új Aquaman 2 filmből.


A tárgyalást élőben is követni lehet (akár online is), pár sasszemű néző ott vette észre, hogy egyik alkalommal Depp egy rakás gumimacit vitt magával a bíróságra. A közösségi média népe egyenesen megőrült attól a halom gumicukortól, amit a felperes asztalán láttak szétszórva. Mi megértjük őt, mert a vallomástétel valóban stresszes feladatnak tűnik.

sz\u00ednes cukork\u00e1k

Fotó: Olivkairishka / Shutterstock


Úgy hírlik, Depp másik kedvenc édessége, a jelly beans (zselés drazsé) szintén megjelent a tárgyalóteremben. A színész még sokféle édességet sorakoztathat majd fel a nagyjából hat hetesre tervezett tárgyaláson.