férfi szemüvegben és kalapban

Kissé túltolta az ünneplést Johnny Depp az Amber Heard felett aratott győzelem után

Csak egy kis mulatozásra indult a barátaival, ám aztán máshogy alakultak a dolgok, végül 23 millió forintjába került az este.

Június 1-én ért véget Johnny Depp és az ex-felesége Amber Heard közötti rágalmazási per, ami a színész győzelmével végződött, felmentették a vádpontok alól.

A Karib-tenger kalózai sztárja a számára pozitív ítéletet és a június 9-én esedékes 59. születésnapját is alaposan megünnepelte a minap – számolt be róla a thedrinksbusiness.com. 24 barátjának kibérelte a Varanasi bárt az angliai Birminghamben. A lenti kép alapján igencsak exkluzív hely 300 fő befogadására alkalmas, így aki az egészet szeretné, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, a bérleti díj 20 ezer font, vagyis meghaladja a 9 millió forintot.

Ha már lúd, legyen kövér, gondolta Depp, ezért felpukkantatott többek között egy 3,5 millió forintos Champagne-t, valamint egy 500 ezres csendes bort is. Az este végén a színész állítólag összesen 50 ezer fontot, azaz 23 millió forintot hagyott az étteremben, bár ezt természetesen egyik fél sem erősítette meg.

Deppnek egyébként a bíróság 15 millió dollár kártérítést ítélt meg, bár ezt a híradások szerint nem tervezi behajtani Amber Heard-ön.