hosszú fekete hajú lány fekete pólóban
Fotó: OSPAN ALI / Unsplash

Majdnem perre ment egy vásárló a cikkben látható hamburger miatt

A szendvics kinézeténél csak az étteremlánc magyarázata volt elképesztőbb.


A gyorséttermek hamburgerei ritkán néznek ki úgy a valóságban, mint a képeken. A legtöbb vásárló ezzel tisztában van és tudomásul veszi, most azonban akkora volt az eltérés, hogy az illető majdnem perre ment.

Az egyik indonéziai KFC-ben történt az eset, amiről a foodandwine.com számolt be a minap. A vendég annyira elégedetlen volt a kapott szendvicsével, hogy megfenyegette az üzletet, feljelenti őket. Emellett pedig kiposztolta a saját, valóban igen szomorú képet festő zsömléjét együtt a reklámban látható, ínycsiklandó változattal. A különbség szembeötlő, nemcsak rosszabb állapotban van az övé, de hiányzik belőle a saláta és a szósz is.


Mivel nem sikerült kapcsolatba lépnie a KFC illetékeseivel, a sajtón keresztül pert helyezett kilátásba. Erre már lépett a gyorsétterem, szállítási nehézségek miatt nem érkezett meg hozzájuk a berendelt zöldség, a kiszolgáló személyzetet meg is kérték, hogy tájékoztassák erről a vásárlókat, úgy látszik, ez elmaradt.

Az ügy happy enddel zárult: az elégedetlen vásárló találkozott a vezetőkkel, akivel abban egyeztek meg, hogy a KFC kárpótlásul egy hónapig ingyen vendégül látja egy árvaház lakóit.