Barna folyadék poharakban, szívószállal, fa tálcán

A rekorder pillanatok alatt kiinná az egész tálcát

Egy amerikai rapper megdöntötte a gyorsasági kólaivás világcsúcsát

Tippeld meg az időt és nézd meg videót! Annyit előre elárulunk, ennek a bevezetőnek az elolvasása majdhogynem tovább tart, mint maga a rekordkísérlet. És nem ez a legmulatságosabb ivórekord a Guiness történetében!


A Badlands néven futó, itthon kevéssé ismert amerikai rapper, polgári nevén Eric Brooker, 2021. május 19-én ült neki, hogy megdöntse a 2-literes kólásüveg kiürítésének rekordját. Talán nem spoilerezünk nagyot, ha eláruljuk, a mutatvány sikerült (annál is inkább, mert előtte nem volt még bejelentett kísérlet, vagyis nem volt mit túlszárnyalni), ám a Guiness World Record csak múlt héten hitelesítette az eredményt. Olyannyira hivatalos viszont most már a dolog, hogy szervezet meg is osztotta az „eseményről" készült videót, amit lent mi is megmutatunk.

Az idő pedig, amit mostantól célul kell kitűzni, ha Badlands babérjaira törnénk: 18,45 másodperc. A rapper profinak mondható a szakmában, youtube csatornáját – amin a legkülönbözőbb dolgokat tünteti el a bendőjében viharos gyorsasággal, sőt még leckéket is ad a „tudományából" – 3 millióan követik.

Nem ő az egyetlen egyébként, aki ebben a sportágban felkerült a Guiness dicsőséglistájára. Márciusban a 20 éves brit Declan Evans a zacskós Capri Sun üdítőt itta ki szívószál segítségével rekordidő alatt, de van rekordja az egy liternyi barnamártás elfogyasztásának is, amit valaki 38 másodperc alatt abszolvált pár éve.


Related Articles Around the Web