serpenyő lángra kapott

Ha nem bírod a vért, akkor inkább ne nézz oda

A tegnapi Konyhafőnök elbújhat mellettük: a gasztrorealityk 6 legdurvább balesete

Te is láttad, miként robbant fel Csonka András tányérja a minapi Konyhafőnökben? Eláruljuk, az kicsit sem volt forró pillanat azokhoz képest, amiket a világ gastrorealityjeiből szedtünk most össze. Kemény videók következnek.Minden kétséget kizáróan gasztrorealityk aranykorát éljük. Hazai és külföldi tévécsatornák ontják magukból az izgalmasabbnál izgalmasabb versenyeket. A bőség zavara miatt természetesen előfordulhat, hogy lemaradsz más sorozatok legizgalmasabb pillanatairól, de ne aggódj, mert mi összegyűjtöttük őket.

Az alábbi listán szereplő balesetek a világ legismertebb gasztrorealityjeiből kerültek ki, amihez kepést A Konyhafőnök stúdiójának minapi felgyújtása szinte semmiség volt.

1. Hell's Kitchen


A "Hell's Kitchen" Gordon Ramsay híres brit szakács gasztrorealityje. A tizennyolc leendő szakácsot két csoportra osztják, és számos főzési kihívás elé állítják őket. A cél természetesen, hogy valaki megnyerje a fődíjat.

A videóban szereplő Rochelle nevű hölgy éppen sütőtököt vág, amikor megtörténik a baj. Szerencsére a legtöbb főzőversenyen mindig jelen van egy csapat, akik azonnal elsősegélyt nyújtanak. Itt is így történt.

2. The Great British Bake Off


Az angol "The Great British Bake Off" műsorban hobbipékek versenyeznek egymással, hogy bizonyítsák sütőtudásukat és elnyerjék a Nagy-Britannia legjobb amatőr pékje címet.

Ahogy a többi versenyben, természetesen itt is előfordulnak balesetek. A videóban szereplő férfinek sikerült úgy elvágnia a kezét, hogy még a gumikesztyű is erősen átázott a vértől...

3. MasterChef Junior


A nyolc és tizenhárom év közötti gyerekek a "MasterChef Junior" műsorban mutatják be gasztronómiai "szakértelmüket" és ételszeretetüket a leghíresebb szakácsok és ételkritikusok előtt.

A videón látható epizódban az egyik kislánynak lángra kapott az egész serpenyője, ő ettől természetesen eléggé megrémült. Szerencsére Gordon Ramsay hamar ott termett és kisegítette őt.

4. ChoppedA "Chopped" című műsorban négy szakács mérkőzik meg egymással egy háromfordulós vetélkedőben, véletlenszerűen kiválasztott alapanyagokból kell finom és látványos ételeket készíteniük.

Ebben a videójában is a baleset fő oka a kapkodás. A Dominick nevű úriember csak egyetlen egy rossz mozdulatot tesz és már össze is vérezte az egész konyhát.

5. Top Chef


Amerika 15 legjobb feltörekvő szakácsának szintén az a feladata, hogy egyedülálló ételeket készítsenek el. A nyertes jutalma a „Top Chef America" cím.

Biztosan neked is ismerős a gasztrorealitykből az a rész, amikor a piactérről időre kell összeszedni alapanyagokat. A fenti baleset éppen a nagy rohanás miatt történt...

6. Hell's Kitchen


A Hell's Kitchen 2020-as évadában a Heather nevű szakács nagyon csúnyán megégette a kezét. Ami ennél is hihetetlenebb, hogy a hölgy még a nagy fájdalom közepette is segítette a társait.