mályva színű háttéren piros rajzolt edény, kés, villa, serpenyő, szakács sapka
Kép: vince.hu

Gondolatmorzsák: áll a bál Mariah Carey karácsonyi dala miatt!

Az All I Want for Christmas is You című legendás-vicces karácsonyi dala miatt egymásnak feszült Mariah Carey és egy vendéglátóhely. Megy az üzengetés!


Kitől származik az idézet?

Mariah Carey Grammy-díjas amerikai énekesnő, a világ egyik legsikeresebb előadója. A 90-es években robbant be a nemzetközi zenei életbe, nem utolsó sorban az 1994 októberében megjelent karácsonyi albuma miatt. Az azon található All I Want for Christmas is You előbb valóságos karácsonyi himnusz lett, aztán viszont átcsapott önnön paródiájába: manapság a vendéglátóhelyek, bevásárlóközpontok sportot űznek abból, ki játssza le korábban és többször az adott évben. Ezt elégelte meg a dallasi Stoneleigh P bar, ahol azt a döntést hozták, idén december 1. előtt nem lehet a zenegépen ezt a dalt választani, és utána is csak naponta egyszer. A hely vezetői szerint némi ital hatására a vendégek olykor már szeptemberben beteszik a dalt, ami egy ideig vicces volt, de most már nem tartják annak. Carey egyébként frappánsan reagált a hírre a twitteren, egy harcos amazonnak öltözve azt a kérdést tette fel: „Jól hallom, kitört a harc?". Egyébként, mint azt egy 2018-as interjúban elárulta (abból van a fenti részlet), ő maga viszonylag későn ül fel az All I Want-vonatra, hálaadás nap minden év novemberének negyedik csütörtökén, vagyis legkorábban 22-én van.

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You (Official Video)

Watch the official music video for "All I Want For Christmas Is You" by Mariah Carey Listen to Mariah Carey: https://MariahCarey.lnk.to/listenYD Subscribe to...