egy nő mérgesen áll a konyhában
Fotó: Roman Samborskyi / Shutterstock

Valószínűleg te is elfelejted kitakarítani a mosogató legfontosabb részét - VIDEÓ

A legtöbben elfelejtik kitakarítani a mosogató egyik legfontosabb részét. Szerencsére találtunk egy videót, amiből kiderül, hogy miként lehet ezzel a feladattal megbirkózni. Vigyázat nagyon durva látványra számíthatsz első tisztításnál.



Lehet, hogy nem is gondolnád, de rengeteg piszkot rejt az otthoni mosogatód. Készítsd elő a tisztítószereket, mert szükséged lesz rájuk!

@cleanwithmekayleighx ✨ thank you @cleaningwithnaomix for the tip! this was so gross. I was really going to throw up.. #clean #cleaninghacks #schoonmaaktips #FYP #foryou ♬ origineel geluid - Kayleigh ✨🤍


Ha a fenti TikTok-videóban bemutatotthoz hasonló mosogató lefolyód van – egy meglehetősen elterjedt fajta –, akkor érdemes ellesned, miként tudsz ettől az alatta található sok piszoktól megszabadulni.

A videó bemutatja, hogyan kell egy kanállal kicsavarni a rögzítőcsavart, majd hogyan tudod kiszedni a megtisztítandó, kör alakú elemet. Ha ezzel megvagy, jöhet a fogkefét és a fertőtlenítő hatású folyékony, vagy gél tisztítószerek. Fontos, hogy jól át kell dörzsölnöd az egészet. Ha már csillog-villog a lefolyó, akkor öblítsd át tiszta vízzel, majd tedd vissza a helyére. Egyszerű, ugye?

(thekitchn)