sárga tornyos kőépület szürkületben
Fotó: Hamu és Gyémánt

Sztárírókkal, MI-szakértővel és egy sneakerheaddel folytatódik az Offset

Június 1-én ismét Hamu és Gyémánt offset, ismert szereplőkkel, izgalmas beszélgetésekkel Budapest egyik legmenőbb helyén.


Van egy hely, ahol az ország egyik legszebb templomának harangja ad nyomatékot a mondatoknak, és van egy közösség, amely időről időre azért gyűlik össze, hogy inspiráló gondolatokat osszanak és hallgassanak meg egymás társaságában – ez az Offset, a Hamu és Gyémánt exkluzív beszélgetéssorozata, melynek következő felvonásáról most eláruljuk a részleteket.

Áprilisban megjelent a Hamu és Gyémánt legújabb lapszáma, így ezúttal sem maradhat el a hozzá kapcsolódó és sokak által várva várt kerekasztal-beszélgetés. Június 1-jén ismét találkoznak az újság alkotói és szereplői, hogy megvitassák az élet egy újabb fontos kérdését: vajon létezhet-e új régi nélkül? Folytatódik az Offset!

piros h\u00e1tt\u00e9r el\u0151tt emberek arc\u00e1t\u00f3l k\u00e9sz\u00fclt fekete-feh\u00e9r fot\u00f3k

Fotó: Hamu és Gyémánt

Az aktuális lapszám "címlapsztárjai", Szabó T. Anna és Dragomán György mellett a magazin közreműködői, a mesterséges intelligencia szakértője, dr. Tilesch György és a Z generáció, valamint a sneakerek nagymestere, Trunk Tamás fogja megosztani gondolatait a témáról a szűk körű közönség előtt.

További részletek a Hamu és Gyémánt oldalán.

A jegyek – 4.990 forintos áron – május 4-étől, korlátozott számban érhetők el az alábbi linken.