Gondolatmorzsák - Roger Moore-idézet arról, miért főzzünk halat
Kép: vince.hu

Gondolatmorzsák - Roger Moore-idézet arról, miért főzzünk halat

A legendás színész, Roger Moore nem a sztárok tipikus életét élte, igen házias volt. Repertoárját alapvetően meghatározta gyerekkora: tudatosan máshogy főzött, mint édesanyja. A mai Gondolatmorzsákból az is kiderül, miért.


Sir Roger Moore angol színész producer, legismertebb szerepei a James Bond, Simon Templar (Az Angyal) és Lord Brett Sinclair (Minden lében két kanál). Gyerekkorában édesanyja gondoskodásának hála sokat küzdött a súlyával – talán ezért is próbált a fent elmondottaknak megfelelően diétásan főzni, amikor felnőttként már az ő kezében került a fakanál. A martini nem csak a titkosügynök bőrébe bújva, hanem a magánéletben is az egyik nagy kedvence volt, 84 évesen kellett róla lemondania, amikor cukorbetegséget állapítottak meg nála. A tőle megszokott finom humorral így reagált akkor erre: „A diétás kóla és az alkoholmentes sör elegye valami fantasztikus!". A legendás színész végül 89 évesen hagyott itt minket 2017-ben.

James Bond: Holdkelte

Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDeSubscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6hSubscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUnLike us on FACEB...

From Your Site Articles