nő ül egy széken kezében egy pohár vörösbor

Priscilla Incisa della Rocchetta

Fotó: Wine Spectator

Toszkán hercegnő

A bor hiteles képviselete nem csak a férfiak kiváltsága, így mára már talán senki sem lepődik meg, ha megtudja, hogy az adott nagy márkanév mögött egy hölgy áll.


A Sassicaia úttörő tevékenysége szerte a világon ismert és elismert, Mario Incisa della Rocchetta öröksége pedig a családban maradt: ma unokája, Priscilla Incisa della Rocchetta felel a márka világ körüli hírnevéért. Priscilla 1975-ben látta meg a napvilágot Rómában, fiatal kora ellenére mostanára nem mindennapi karrierrel büszkélkedhet. Londonban, itáliai barokk művészetre szakosodott művészettörténészként végzett, majd olyan aukciósházaknál dolgozott, mint a Christie's vagy a Sotheby's.

Az ikonikus bor

Olaszországba hazatérvén azonban egyre többet segített édesapjának a borászat körüli teendőkben, mára pedig már lassan tíz éve a Sassicaia nemzetközi márkanagykövete. Büszkén képviseli hazáját a nagyvilágban, munkája ugyanis javarészt utazással telik – akármerre is jár, Milánóban mindig hazavárja fia és lánya, valamint a férje, aki révén Priscilla hercegnői ranggal is rendelkezik.

Related Articles Around the Web