szőke lány kalapban, fürdőruhában nappali fénynél
Fotó: www.instagram.com/hollieshearer

Az ex-sztárfocista csinos lánya énekes lett, a borról adott ki dalt

A 27 éves énekesnő szépsége zenéi és szépsége által már komoly rajongótáborra tett szert. Dalban tudatta velük, hogy sauvignon blanc-nal tudják őt meghódítani.

Alan Shearer az angol labdarúgás valaha volt egyik legjobb csatára, bár 2006-ban visszavonult, még mindig számos góllövő rekordot tart angol bajnokságban, a Premier League-ben. Pályafutása végeztél sem szakadt el a focitól, rövid ideig edzősködött, jelenleg szakkomentátorként dolgozik.

Három gyereke nem követte őt a sport világába, más pályát választottak maguknak, egyikük azonban ezzel is híres lett. A 27 éves Hollie Shearer énekesnőként keresi kenyerét és már komoly rajongótáborra tett szert. A Spotify-on 22 ezren hallgatják havonta, az Instagramon pedig 49 ezer követője van.

Sauvignon Blanc - Lyric Video

Hollie Sauvignon Blanc című számát még 2020-ban adta ki, ám mostanában kapták fel. Ebben a szakításán kesereg egy üveg bor felett, amit éppen az exe vett még neki. Csak a dal címéből derül ki, hogy egy sauvignon blanc-ról van szó, a szövegben ugyanis nem tesz róla említést.