szőke hajú nő, asztalon ételek
Fotó: wishbonekitchen / Instagram

Azt hiszed, sokat dolgozol? Megnézed egy napját ennek a felkapott séfnek, és meggondolod magad!

Egy privát séf mindennapjai.Nekünk sokszor még az is nehezünkre esik, hogy megtaláljuk a motivációnkat a reggeli, ebéd és vacsora elkészítéséhez. A cikkben szereplő hölgy azonban reggel 6:45-kor kel, majd bevásárolni indul, ételt készít és kertet gondoz – mutatja be Meredith Haydent a delish oldala.

Olvasd el ezt is! Sárközi Ákos eredetileg nem is séf akart lenni - INTERJÚ


Az amerikai Hayden egy New York-i székhelyű professzionális szakács és receptfejlesztő, aki nemrég teljesen meghódította a közösségi médiát.
@wishbonekitchen Reply to @voteforknope cute little 17 hour work day 🥹 I’m technically on call but we always discuss a rough schedule for the meals beforehand 🫶 #dayinmylife #privatechef #cooking #hamptons ♬ Chiquitita - ABBA


Ahogy a fenti videóból is kiderül, Hayden akár napi 17 órát is ledolgozik azért, hogy az összes privát séf teendőjének a végére érjen. Az intenzív időbeosztás ellenére azonban még mindig jut ideje a családjára is.

Mi őszintén kíváncsiak vagyunk a titkára...

@wishbonekitchen attempted some Celine Dion at karaoke this weekend can you tell 😳🤷🏼‍♀️ #cooking #mealprep #privatechef ♬ Young Folks - Shindig Society


Egy diétás kólával kezdem a napomat, majd szedek pár zöldséget a saját kertemből. Aztán elkezdem a reggeli menü összeállítását, majd azonnal hozzálátok az ebéd előkészületeinek.

– meséli Hayden a videóban.

@wishbonekitchen yes, I will continue to specify that I’m in nyc bc kitchens are impossibly small and dinners for 12 are no small feat !!!!!! #cooking #dinnerparty #privatechef ♬ Amour plastique - Videoclub


A tehetséges magánszakács a napját a TikTok-videók szerkesztésével zárja, amik a @wishbonekitchen csatornáján láthatók.
@wishbonekitchen grind does not stop 😮‍💨 #cooking #dayinmylife ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams
Ha neked nincs szabad napi 17 órád az sem baj, ugyanis a szakácsnő rengeteg egyszerű receptet oszt meg a követőivel, amiket te is hipp-hopp elkészíthetsz.