steven gerrard piros mezben

Az angol csapat új edzője első intézkedéseként betiltotta a ketchupot

Az angol bajnokságban (Premier League) rájár a rúd a ketchupra: rövid időn belül a második csapatnál tették feketelistára.


November 11-én jelentette be Premier League-ben, vagyis az angol élvonalban szereplő Aston Villa csapata, hogy Steven Gerrard lett az új vezetőedzőjük. A Liverpool egykori középpályásával a csapat a világbajnoki selejtező szünet miatt még nem játszott meccset, így Gerrard egyelőre nem az eredményekkel került az újságok címlapjára.

A tegnapi sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy kitiltotta a csokoládét és a ketchupot a klub étterméből, ahol rendszeresen étkeznek a játékosok.

Elmondta, már azelőtt száműzte a Ketchupot, hogy egyáltalán meggyőződött volna róla, a játékosok szoktak-e enni belőle. „A játékosoknak a megfelelő mentalitásra van szükségük. Ez szerintem nem része" – magyarázta.

egy csomag s\u00fclt krumpli feh\u00e9r zacsk\u00f3ban, mellette egy piros \u00fcveg, s\u00e1rga h\u00e1tt\u00e9r

Fotó: Fernando Andrade on Unsplash


Nem az egykori kiváló angol válogatott labdarúgó az első, aki ilyen döntést hoz. Nemrég vette át a londoni rivális Tottenham irányítását az olasz Antonio Conte, aki első lépésként szintén kitiltotta a klubnál a ketchupot és a majonézt. A bevezetett új szabályt azzal indokolta, így segít a játékosoknak, hogy megőrizzék versenysúlyukat.