emberek szabadban, kezükben borospohár
Fotó: Shutterstock

Új időszámítás kezdődik a Vince életében: indul az új vince.hu!

Felejthetetlen közösségi élmények, jó hangulatú bortúrák és borestek, exkluzív borcsomagok, elegáns rendezvények, borszakmai képzések - mindezt prémium minőségben a teljesen megújuló Vince oldalon.A Vince márka, a Vince Magazinnal és a vince.hu oldallal Magyarország egyik legnagyobb múlttal rendelkező borszakmai szereplője. A 2010-ben elindított Vince Budapest rendezvény méltán kapta anno a Közép-Európa boriránytűje elnevezést. A magazin révén 2011 óta számolunk be a hazai és nemzetközi borvilág minden rezdüléséről, miközben szakértői bortesztjeinkkel segítjük az olvasókat a számukra legkedvesebb tételek kiválasztásával. Végül 2021 augusztusában a vince.hu elindításával nyitottunk a teljes gasztronómia felé, mivel hisszük és munkánk során nap, mint nap tapasztaljuk, a bor és az egyéb kulináris élvezetek szerves egészet alkotnak.


Most újabb fontos mérföldkőhöz, és egyben a jövőnket meghatározó válaszúthoz értünk. A márka életében központi szerepet betöltő hazai borkultúra és gasztronómia bemutatásán túl új igények merültek fel, amiket törekvésként mi is szeretnénk zászlónkra tűzni. Még eltökéltebben törekedni fogunk a borkedvelők és borászok közösségének támogatására, megtartására, hogy kapcsolatukat még szorosabbra fűzve erősítsük a magyar bor imázsát itthon és külföldön egyaránt. Még határozottabban törekedni fogunk a saját hagyományaink és gyökereink gondozására, a hazai italkultúra fejlesztése, a minőségi borfogyasztásra való ösztönzés és az arra nyitott közönség edukációja által. Tesszük mindezt „régi-új” értékrendünket mindenkor szem előtt tartva, ám a mai kor szellemének és elvárásainak figyelembevételével.

EGYETLEN CÉL VEZÉREL MINKET: egy Magyarországon egyedülálló boros közösséget építeni, ahol a bor szeretete, a csúcsgasztronómia élvezete és a minőségi társasági időtöltés jó hangulatban kovácsolja össze az embereket.


A Vince csapata egy minőségi fejlesztéssel kezdi az új időszámítást. Örömmel jelentjük be, hogy októbertől a már megszokott magazin mellett egy multifunkcionális, minden boros igényt kielégítő platformot indítunk el. Ez lesz az új vince.hu, olvasóinknak tehát semmi dolguk nem lesz, ugyanott találnak meg minket, ahol eddig is.


A külcsín és a belbecs azonban jelentős megújuláson megy keresztül: prémium minőségű tartalmakat, felejthetetlen közösségi élményeket, informatív és igényes olvasnivalót, a Vince eddigi bortesztjeiből összeállított, szűrhető adatbázist, válogatott tételeket tartalmazó borcsomagokat, új összeállításokat, hazai bortúra ajánlatokat, színes kultúrprogramokat, valamint képzési lehetőséget fogunk kínálni a borkedvelő közönségnek.


Az új vince.hu oldalon ennek megfelelően hamarosan elindítjuk hűségprogramunkat is, amelynek keretein belül közösségünk Kezdő, Classicus, Superior és Grand Superior tehet szert boros ajándékokra, kedvezményekre, exkluzív tartalmakra és további előnyökre, széleskörű juttatásokra.

Egyelőre ennyit, a többi maradjon még egy kis ideig titok. Tarts velünk, olvasd a hírlevelünket, az elkövetkezendő izgalmas időszakban folyamatosan tesszük közzé a megújulással kapcsolatos további híreket, részleteket.

Várunk minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel a megújuló vince.hu oldalon!