will smith kopaszon egy mikrofon mögött

Egy pincér elmondta, mi történt a pofon után az Oscar-gálán a színfalak mögött

A Will Smith pofonját a színfalak mögül, az Oscar-gála bárjában végigkövető Daniel Ralston tálalt ki.A 2022-es, sorban a 94. Oscar-díjátadó minden kétséget kizáróan a Will Smith és Chris Rock közötti afférról és az azt lezáró pofonról marad emlékezetes. A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia arany szobrocskáinak március 27-én a los angelesi Dolby Theaterben zajló gálája még mindig rengeteg beszédtémát ad az internetes fórumokon, és időről-időre állnak elő szemtanuk a saját verziójukkal.

Legutóbb az eseményen bartenderként, felszolgálóként közreműködő, így az incidenst a közelben átélő Daniel Ralston bejegyzéseit osztotta meg a thedrinksbusiness.com oldal. A mixer szerint a bárban a pofon láttán megállt az élet, mindenki abbahagyta az ivást.

Ralston kedvenc vendége egyébként az este folyamán Remi Malek Oscar-díjas színész volt. Felidézte még azt a sztárpárt, akik megkérdezték tőle, hol lehet a legközelebb dohányozni, és amikor azt javasolta, menjenek az 5. emeletre, megkérték, árulja el, hol dohányoznak „suttyomban” a dolgozók.