Loading Events

Slow life hétvége a Balatonon

2023. május 19. - 16:00 - 2023. május 21. - 10:00

TELTHÁZ!

Tölts el felejthetetlen hétvégét barátokkal, barátoknál a slow life jegyében!

Fine dining gasztronómia. Prémium borok. Slow life. Csend. Természet. Igényes társaság és felejthetetlen élmények. Tölts el egy mesés hétvégét egy századvégi, gyönyörűen felújított balatonszepezdi kertes villában, ahol a prémium bor és gasztro programokról a Vince gondoskodik! Vince Klubtagoknak óriási kedvezménnyel!

Hagyd otthon a gyerekeket, kutyát, macskát, a város zaját, a hétköznapi stresszt és mindent, ami zavarhatja a pihenést – a többit pedig bízd ránk. Ezzel a mottóval (is) csábít a balatonszepezdi Villa Chez les Amis, amihez most még mi is hozzáteszünk egy teljes hétvégi boros programot és izgalmas bortúrákkal, felejthetetlen fine-dining gasztro kalandokkal tesszük emlékezetessé a kikapcsolódást. Lássuk a részleteket:

 Miről is van szó? 

Összefogtunk a balatonszepezdi Villa Chez les Amis-val, és úgy döntöttünk, hogy néhány szerencsés Vince rajongót egy exkluzív hétvégével kényeztetünk az eredeti árhoz képest 35%-kal olcsóbban. Az SVSZ (Stílusos Vidéki Szállodák) védjegy már önmagában is garancia a minőségre, a Balaton lenyűgöző látványa, a felújított romantikus századvégi villa, no és persze a három borvidék metszetében lévő mesés lokáció teszi igazán varázslatossá a kirándulást.

 

A HÉTVÉGI PROGRAM

Május 19.

Egy közös, természetesen borkóstolóval egybekötött négyfogásos fine-dining borvacsorával kezdjük meg a közös kalandot.

16:00-18:00 között érkezés

19:00-20.30 borvacsora és borkóstoló, a Vince Magazin által válogatott tételek kóstolása

 

Május 20.

Az édes álom után ismét a hedonizmus oltárán áldozunk: helyi termelői finomságokból álló ízletes és bőséges reggeli után nyakunkba vesszük a vidéket és ellátogatunk (transzfer busszal) a Folly Arborétum és Borászatba, ahol pincelátogatással, arborétumi sétával és dűlőtúrával egybekötött borkóstolón, majd egy különleges Folly arborétumi ebéden veszünk részt. Ezt követően a második állomásra vezet az utunk: a Dobosi Birtokközpont csodálatos teraszán kóstoljuk végig a pincészet legjobb tételeit falatkák kíséretében. A slow life jegyében tartunk egy kis délutáni pihenőt, majd a szállásra visszatérve alámerülünk a fine dining bugyraiba a varázslatos Villa Chez les Amis-ban. Az estet Vince kvízzel zárjuk.

8:30-10:30 reggeli a Villa Chez les Amis-ban

11:00-11:30 látogatás a Folly Arborétumba (transzfer busszal)

12:00-13:00 Folly pincelátogatás és borkóstolás

13:00-15:00 ebéd a Folly Arborétumban

15:30 látogatás a Dobosi Borbirtokra (transzfer busszal)

16:00-17:30 6 tételes borkóstoló a Dobosi Borbirtok teraszán hideg borkorcsolyával

18:00-tól visszaérkezés a szállásra, kötetlen program

19:00-21:00 vacsora Villa Chez les Amis-ban

Vacsora után kvíz játék

 

Május 21.

Másnap, a bőséges reggelit követően fakultatív módon a környékbeli látnivalókhoz lehet ellátogatni. (Káptalantóti termelői piac, Sümegi vár, Somló hegyi borozók, Salföldi major)

Az ár tartalmazza: 2 fős program (2 éjszaka szállás, 2 nap teljes ellátás, 5 étkezés, transzfer, 2 borkóstoló 2 főre)