Borcsomagjaink

Bízd a Vincére havi borkészleted beszerzését!

Borszakértőink különös gondossággal állítják össze havonta frissülő, változatos és izgalmas tételekben bővelkedő, kedvezményes árú borcsomagjainkat. Különleges csomagjainkban a hazai pincészetek népszerű borai és pezsgői mellett a Vince Magazin bortesztjein kiemelkedően szereplő tételeket, díjnyertes és limitált kiadású magyar és külföldi csúcsborokat, kis pincészetek nagyszerű palackjait is megtalálod! Minél nagyobb értékben vásárolsz, annál több kedvezményes ajánlatot és ajándékot kapsz tőlünk!

 

Hogyan működik?

  1. Válaszd ki a számodra szimpatikus borösszeállítást!
  2. Töltsd ki személyes és bankkártyaadataid; ezek megadásával és az első fizetéssel azonnal aktiválod az előfizetést.
  3. Várj, amíg csönget a futár: csomagodat házhoz szállítjuk.
  4. Koccints szeretteiddel és teszteljétek közösen tudásotokat a szakértői kóstolójegyzetünkkel!
  5. Jövő hónapban ismét várd a futárt: érkezik a következő havi borcsomagod, amelynek díját automatikusan levonjuk kártyádról.

RÁADÁSUL! Vásárlásaid értékét automatikusan összeadjuk, így további boros kedvezményeket, juttatásokat zsebelhetsz be, ha eléred a következő vásárlási küszöbértéket!

Borcsomagjainkat a Vince magazin megjelenését követően, a hónap 10. napja után kézbesítjük.

Szakértőink

Vancsik Ivett

A Vince borválogatásai minden hónapban kínálnak meglepetést: elismert borászatok limitált szériás tételei, figyelmet érdemlő kis pincészetek különlegességei, a szezon újdonságai kerülnek a csomagba. Klubtagjaink számára így biztosítjuk a felfedezés örömét és minőségi kóstolási élményt.
A Vince Magazin bortesztjei hónapról hónapra segítik a fogyasztókat abban, hogy a szakértő zsűri által vakteszten kóstolt borok objektív értékelése alapján könnyebben eligazodjanak a szinte végtelennek tűnő kínálatban, és folyamatosan kerüljenek látóterükbe olyan borok, amelyek a felfedezés élményével is megörvendeztetik.