Borcsomagjaink

Bízd a Vincére havi borkészleted beszerzését!

Borszakértőink különös gondossággal állítják össze havonta frissülő, változatos és izgalmas tételekben bővelkedő, kedvezményes árú borcsomagjainkat. Különleges csomagjainkban a hazai pincészetek népszerű borai és pezsgői mellett a Vince Magazin bortesztjein kiemelkedően szereplő tételeket, díjnyertes és limitált kiadású magyar és külföldi csúcsborokat, kis pincészetek nagyszerű palackjait is megtalálod! Minél nagyobb értékben vásárolsz, annál több kedvezményes ajánlatot és ajándékot kapsz tőlünk!

 

ÉRDEMES VISSZATÉRNI!

 

Két meglepetés csomagunk izgalmas tartalmat rejt! Alkalomadtán felfedik hazai kis pincészetek kevésbé ismert, ritka, különleges tételeit vagy nehezen beszerezhető exkluzív borcsomagokat az ünnepi alkalmakra!
A kiszállítás a megrendeléstől számított 6-8 munkanapon belül történik meg! 

Szakértőink

Vancsik Ivett

A Vince borválogatásai minden hónapban kínálnak meglepetést: elismert borászatok limitált szériás tételei, figyelmet érdemlő kis pincészetek különlegességei, a szezon újdonságai kerülnek a csomagba. Klubtagjaink számára így biztosítjuk a felfedezés örömét és minőségi kóstolási élményt.
A Vince Magazin bortesztjei hónapról hónapra segítik a fogyasztókat abban, hogy a szakértő zsűri által vakteszten kóstolt borok objektív értékelése alapján könnyebben eligazodjanak a szinte végtelennek tűnő kínálatban, és folyamatosan kerüljenek látóterükbe olyan borok, amelyek a felfedezés élményével is megörvendeztetik.