Borcsomagjaink

Bízd a Vincére havi borkészleted beszerzését!

Napjaink felgyorsuló világában már nem álom többé, hogy a minőségi magyar borok is csak pár kattintásra legyenek az otthonodtól! Bízd a Vincére a havi borbeszerzést, mi pedig díjmentesen szállítjuk házhoz az ízlésedhez legközelebb álló tételeket! Felejtsd el a szupermarketek sorai közötti nézelődést, a sokszor zavarbaejtő választék okozta tanácstalanságot, a cipekedést: előfizetői borcsomagunkban minden hónapban a küszöbödig visszük az általad kiválasztott borcsomagot, amely mellé ajándék Vince Magazint is adunk. Hívd át a barátokat, nyűgözd le a váratlan vendégeket, tedd ünneppé a hétköznapokat a Vince borcsomagjaival!

 

Hogyan működik?

Válaszd ki a számodra szimpatikus borösszeállítást – akár többet is, vagy egyből többet; ez rajtad áll!

Töltsd ki személyes- és bankkártyaadataid; ezek megadásával és az első fizetéssel azonnal aktiválod az előfizetést.

Várj, amíg csönget a futár*: csomagodat házhoz szállítjuk, ráadásul ingyen.

Találj alkalmat, megfelelő társaságot, bontsatok egy palack jó bort a nagy beszélgetésekhez!

Jövő hónapban ismét várd a futárt: érkezik a következő havi borcsomagod, amelynek díját automatikusan levonjuk kártyádról.

RÁADÁSUL! Minden havi borcsomaghoz ajándékba adjuk a Vince magazin aktuális lapszámát, így biztosan mindig képben lehetsz hazánk és a világ boros újdonságaival.

 

*Borcsomagjainkat a Vince magazin megjelenését követően, a hónap 10. napja után kézbesítjük.

Szakértőink

Vancsik Ivett

A Vince borválogatásai minden hónapban kínálnak meglepetést: elismert borászatok limitált szériás tételei, figyelmet érdemlő kis pincészetek különlegességei, a szezon újdonságai kerülnek a csomagba. Klubtagjaink számára így biztosítjuk a felfedezés örömét és minőségi kóstolási élményt.
A Vince Magazin bortesztjei hónapról hónapra segítik a fogyasztókat abban, hogy a szakértő zsűri által vakteszten kóstolt borok objektív értékelése alapján könnyebben eligazodjanak a szinte végtelennek tűnő kínálatban, és folyamatosan kerüljenek látóterükbe olyan borok, amelyek a felfedezés élményével is megörvendeztetik.