A szeptemberi Vince Borműhely vendége Kovács Nimród borosgazda lesz.
Szeptember 17-én idén másodjára érkezik hozzánk Nimród, aki ezúttal ikonikus, csúcsvörösborait mutatja be- köztük a frissen született Fusion tételt (Először a hazai borkedvelők körében!) valamint további, a Nagy-Eged hegy és Nyilasmár dűlőkből származó parádés, mindenki által kedvelt borait!
Nimród közvetlensége, humora és a borok iránti mély tisztelete, valamint az egri dűlők garanciát jelentenek egy újabb felejthetetlen borkóstolóra, amit kár volna kihagyni!
Kóstold meg az egri dűlők páratlan ízét- köztük a Nagy-Eged hegyi ikonikus tételeket!
Borsor:
NJK 2016 – A pincészet zászlósbora a Nagy-Eged-hegyen lévő Grand Superior területről származó kékfrankos és syrah fajták házasításából született.
Grand Bleu 2017 – Rumos meggy, erdei gyümölcs szerecsendió és szegfűbors, majd némi feketecseresznye, érett áfonya és dohány jelenik meg benne. Szellőztetés után erdei gyümölcsök és vaníliás szilva kerekedik ki a pohárból.
Once 2016 – A bor ízében újraálmodjuk a szőlő virágzását, a nyári gyümölcsök illatát, az augusztusi füvek esti leheletét és a felettünk villanó csillaghullást.
Max 2018 – Ez a csodás Syrah a KNW Grand Superior besorolású Nyilasmár dűlőjének legmagasabb fekvésű területéről származik. Komplex, illatban és ízben gazdag fajtabor.
Jazz 2018 – A karakteres Kékfrankos, a fűszeres Syrah, a mindig hűséges Cabernet Franc és a bársonyos Merlot mennyei muzsikája köszön vissza minden kortyból.
FUSION Egri Vörös Cuveé 2021 – PREMIER!!!!
Az egri Nagy-Eged-hegy legmagasabb dűlőjéből szüretelt, robusztusan koncentrált kékfrankos találkozása a noszvaji dombok selymesen lágy és gyümölcsös merlot-jával.
WOW Syrah 2019 – Csak annyit tudunk mondani: wow, ez mindent kifejez. Minőséget, meglepetést, örömet, boldogságot, és hálát a Nagy-Eged-Hegy ajándékáért, a mindössze egyetlen hordónyival készült szűretlen, derítetlen Grand Superior Syrah-ért.
A borokat a Michelin-ajánlással kitűntetett VIRTU Restaurant falatkái kísérik.
Szeretettel várunk!
Időpont: szeptember 17., 18 és 20 óra között
Helyszín: VIRTU Restaurant