március 27. - 18:00 - 20:00
SOLD OUT! / TELTHÁZ!
Petiteaux has been the commercial director of the champagne house for over five years, is a winemaker himself, and has a deep passion for the Champagne region.
Based in Vertus, at the heart of the renowned Côte des Blancs, the champagne house boasts 120 hectares of vineyards, almost exclusively planted with Chardonnay – a grape variety they claim is in their DNA. The elegance and finesse of Chardonnay can be found in every glass of Paul Goerg champagne – something you can experience firsthand at the Vince Wine Workshop.
March 27, 6:00 PM
Virtu Restaurant
Program Language: English
***
Petiteaux több mint öv éve a pezsgőház kereskedelmi igazgatója, maga is borász, szenvedélye a champagne-i régió.
A híres Côte des Blancs szívében, Vertusban székelő pezsgőház 120 hektáros szőlőültetvénye szinte kizárólag chardonnay-ból áll, ez a fajta a DNS-ükben van, ahogy ők mondják. A chardonnay eleganciája és fineszessége ott van minden pohár Paul Goerg pezsgőben – erről magunk is meggyőződhetünk a Vince Borműhelyében.
március 27., 18 óra
Virtu étterem
A program nyelve: angol