2024. július 25. - 18:00 - 20:00
Te kóstoltál már borokat egy 750 éves pincészettől? Most itt a lehetőség, hogy egy igazán különleges, a Vince Magazin által szervezett boros programon vegyél részt, ahol még egy premier előtti meglepetés borral is kedveskedünk!
Múlt, tradíció, folytonosság. Mintegy 750 éve, 1277 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a Veszprémi Érsekség (illetve jogelődje, a Veszprémi Püspökség): őket hívtuk meg júliusi Borműhely kurzusunkra, ahol családias hangulatban ismerheted meg páratlan borkínálatukat és személyes történeteiket.
„A jó ételek okozta örömöt egy pohár jó bor csak fokozni tudja. Édesanyámtól azt tanultam: ha le tudsz tenni valaki elé egy tál finom ételt, akkor a vendég számára megáll az idő. Kiszakad a hétköznapokból, és boldogság tölti el – ez pedig a vendéglátó számára a legnagyobb siker” – mondja Benesch Antal, a Veszprémi Érseki Pincészet borásza.
Hallgasd meg a Veszprémi Érseki Pincészet főborászának kalandos történeteit, és tudd meg, hogy miképp kapcsolódik Szent Istvánhoz az örökségük!
Kóstold meg 6 ikonikus borukat a Vince Borműhely júliusi kurzusán, ínycsiklandó falatkák és házi tepertős pogácsa kíséretében.
A borsor:
’23 Vesprim Infula Blanc
’23 Mandorla Sauvignon Blanc
’23 Mandorla Rajnai Rizling
’22 1277 Rajnai Rizling
’22 Vesprim Infula Rouge
Premier előtti meglepetés tétel
Csatlakozz borszerető baráti közösségünkhöz!
Időpont: július 25. 18-20h, Virtu Étterem (MOL Campus 28. emelet)
Jegyár: 13 990 Ft