Loading Events

Vince Juniális

2023. június 23. - 19:00 - 23:00

Sokat készültünk rá, sokat ötleteltünk, de íme itt van, megérkezett a nagysikerű Vince Gála nyári kistestvére, a Vince Juniális!

Nem távolodunk el a Városligettől, ezúttal az Olof Palme-ház, vagy ahogyan a felújítása óta nevezzük, a Millennium Háza ad otthont a Vince grandiózus múltidéző nyári rendezvényének. Elő a legszebb nyári ruhákkal: a rejtelmes ligetben egyszerre idézzük meg a múltat és kóstoljuk meg a jelent, összeér a pálmaházi hangulat és a városligeti hőlégballonozás!

 

Mire lehet számítani?

  • mindenekelőtt rengeteg buborékra a halkan habzó tételektől egészen a különleges, évjáratos champagne-okig hozzuk el mindazt, ami pezseg!
  • impozáns borászkiállítókra
  • kóstold, amit mi kóstolunk: velünk lesznek a júniusi Vince magazin nyári borok tesztjén legeredményesebben szereplő tételek, amelyek már egyszer meglágyították szigorú borítész szakértőink szívét…
  • ha a Holdig nem is utazunk el, aki időben lecsap a lehetőségre, ballonból is megcsodálhatja hogy mulat a liget a Vince Juniálison!
  • hogy senki ne maradjon éhes, a lélegzetelállító historikus kávéház szolgáltatja a harapnivalókat
  • külön fagyis stand segít lehűteni a kánikulában kitikkadt vendégeket
  • a hamisítatlan ligeti hangulatot élőzene teszi még tökéletesebbé

 

Felkeltettük az érdeklődésed?

Csapj le a lehetőségre! Early bird kedvezményünk június 12-ig él, sőt, még ennél is jobban megéri, ha ketten jöttök! Ára: 12.990 Ft

Június 12 utáni jegyár: 14.000 Ft

A jegyár tartalmazza a hazai borászatok kínálatában fellelhető tételek korlátlan kóstolását, de nem tartalmazza a champagne-bár tételeit, a harapnivalókat, illetve a ballonozás díját.

 

A helyszínről:

A Liget Budapest Projekt keretében megvalósult az egykori Olof Palme-ház, a Városliget egyik legrégebbi és legimpozánsabb épületének műemléki rekonstrukciója. Az épületben a NEO Kortárs Művészeti Tér kiállítása, valamint egy századfordulós hangulatú, Zsolnay kerámiákkal díszített kávéház várja a látogatókat. A több mint 130 éves épület főbejárata elé a park tájépítészeti megújításának részeként egy 1500 tőből álló rózsakertet is kialakítottak, melynek központi eleme egy új, az épület gazdag homlokzati díszítésével harmonizáló Zsolnay szökőkút. A Millennium Háza felújítása 2020-ban elnyerte a FIABCI Hungary ingatlanfejlesztési nívódíját.

 

Részt vevő borászatok: 

Eszterbauer Pincészet

Dobosi Birtok

Steigler Pincészet

Kreinbacher Birtok

Taschner Bor-és Pezsgőház

Vylyan Pincészet

Tornai Pincészet

Bárdos Pincészet

Takler Pince

Skizo/ Sike Balázs Pincéje

Vinatus Pince

Koch Pincészet

Anonym Pince

Androsics Birtok