Már javában tart a PENNY és Farkas Ricsi együttműködése
A PENNY Magyarország 2024-ben fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen együttműködésük Farkas Richárd séffel új irányokat nyitott meg a gasztronómia és a kiskereskedelem összefonódásában. A szakember a hazai alapanyagok iránti elkötelezettségével, innovatív megoldásaival és fenntartható szemléletével tökéletesen illeszkedik a diszkontlánc “Itthonról válogatva” filozófiájához.
Ricsi ismét bizonyította szakértelmét

A PENNY legutóbbi eseményén praktikus főzési tippekkel látta el a vendégeket, kézzelfoghatóvá téve a vállalat filozófiáját: hogyan lehet helyi alapanyagokból izgalmas, mindenki számára elérhető ételeket készíteni. Ugyanis az üzletlánc számára kiemelt jelentőségű a hazai partnerekkel való együttműködés, ami fenntarthatósági szempontból is előnyös, valamint a vásárlók számára is pénztárcabarát áron tudják biztosítani a minőségi, helyben termelt élelmiszereket. A vállalat célja, hogy a „termőföldről a polcokig” alapgondolat mentén olyan ellátási láncot hozzon létre, amely rövid, fenntartható és közvetlenül támogatja a hazai termelőket.
A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 234 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és több mint 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.
„Az első közös eseményünk a PENNY-vel fantasztikus élmény volt. Az elkészült fogások a jelenlévők aktív részvételével méltó módon szemléltették a hagyományos és a modern konyha találkozását, mindezt persze helyi alapanyagokból készítve. Útravalónak pedig néhány olyan gasztro-trükköt is megmutattam, amit a vendégek a mindennapi főzés során is könnyen hasznosíthatnak.” – fogalmazott Farkas Richárd, a PENNY séfje.
Farkas Ricsi tökéletesen passzol a vállalat víziójához
A vidéki kifőzdéből induló szakember ma már országos hírnévnek örvend, és az elmúlt években Barcelona és Budapest csúcséttermeiben szerzett tapasztalatot. Az Őrségben töltött évek alatt különleges hangsúlyt fektetett a helyi alapanyagokra, a hagyományos receptek modern elkészítésére és a fenntarthatóságra. Nem véletlen, hogy a PENNY-vel való együttműködése egy olyan partnerség, ahol a minőség és a tradíció találkozik az innovációval.

„Stratégiai célunk, hogy erősítsük a kapcsolatot a hazai beszállítókkal, és biztosítsuk a vásárlóinknak a legjobb minőségű, helyi termékeket. Ricsi szakmai tudása és elkötelezettsége pedig tökéletesen támogatja a küldetésünket” – nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY Magyarország kommunikációs vezetője.
A PENNY számára a séffel való együttműködés egyértelműen hosszú távú elköteleződés, hiszen a hazai beszállítók támogatása és a minőségi magyar termékek népszerűsítése központi szerepet játszik a vállalat stratégiájában. Ricsi rendszeres jelenlétével, televíziós szerepléseivel és receptjeivel is inspirálja majd a vásárlókat.
(promóció)
Címlapfotó: PENNY Magyarország