Különleges receptverseny indult még különlegesebb nyereménnyel

2023. január 01.

A receptverseny győztesének étele a régió egyik legfelkapottabb helyén kerül az étlapra, de más nyeremény is jár.

A Villányi borvidék saját honlapján főzőversenyt hirdetett. Cél a könnyed, fiatalos közösségi boruk, a Villányi REDy népszerűsítése. Egy bor népszerűsítésének eme formája aligha mindennapos. És ezt még lehet fokozni! A nyeremények között is találunk különlegeset. A legjobb ételek felkerülnek a Villányi borvidék egyes éttermeinek étlapjaira, az egyik győztes ráadásul egy lakásétterembe kap meghívást.

A receptverseny kiírásának teljes szövege

Keressük azt a receptet, ami a legjobban passzol egy könnyed, gyümölcsös vörösborhoz, olyanhoz, mint amilyen a Villányi REDy!

3 kategóriában is nevezhetsz: előétel, főétel, desszert.

Egy Játékos kategóriánként egy receptet nevezhet.

Nem kell mást tenned, mint készítsd el a konyhádban az ételt, fotózd le, és a képet küldd el a recepttel és a fogás fantázianevével együtt az iroda@villanyiborvidek.hu címre, valamint írd meg pár mondatban, hogy miért pont erre a receptre esett a választásod.

2023 februárjában a zsűri a kategóriák legjobb 3 recept tulajdonosát meginvitálja egy személyes főzésre, ahol az elkészített ételek közül a szakmai zsűri kiválasztja a legjobb fogásokat.

Ehhez a helyszínt, az alapanyagokat és a szükséges eszközöket a csarnótai Tenkes Csárda biztosítja.

Nyermények:

  • 2 fő részére szóló vacsora a Tenkes Csárdában / Miszli Lakásétteremben / Bock Óbor Étteremben
  • 1 REDy borválogatás
  • A top 3 étel „REDy menü”-ként lesz elérhető a Tenkes Csárdában (Csarnóta), a Miszli Lakásétteremben (Vokány), valamint a Bock Óbor Étteremben (Villány), hétvégi ajánlatként 2023 március hónapban.

Beküldési határidő: 2023. január 31.

Fontos, hogy nem feltétlenül kell alapanyagként bort használod, az is elég, ha csak a végeredmény harmonizál a könnyed savakkal és lágy tanninokkal. Nem bírálati szempont, de ügyelj a fotó minőségére.

Címlapfotó: Icons8 Team / Unsplash