Hoppá! Megújul a világ egyik legkedveltebb itala

2023. április 03.

Új ízekben, alacsonyabb alkoholtartalommal érkezik a nagy kedvenc.

Az Absolut bővíti termékportfólióját: a vállalat idei globális tervei között van két új termékcsalád és a jelenlegi ízesített vodkacsalád kiegészítése is. A három új ital a Smoky Piña, a Sensations Tropical Fruit és a Wild Berri, amelyek három különböző termékcsaládban helyezkednek el – adja hírül a Drinks International.

A januárban Mexikóban bevezetett Absolut Nights Smoky Piña volt az első új íz a prémium kategóriás rövid italok termékcsaládjában. Másodikként az Absolut Sensations Tropical Fruit debütálása következett. Ez a változat alacsonyabb, 20 százalékos alkoholtartalommal bír a szokásos 38-40 helyett. Különlegessége a receptúrájában megtalálható szecsuáni bors. Az Absolut Wild Berri (38%) a tervek szerint 16 országban fog felbukkanni idén. Májusban például az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban kezdi meg hódító útját. Ez a verzió kizárólag természetes összetevőkből, cukor hozzáadása nélkül készül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Omar Espinoza (@lunataian) által megosztott bejegyzés

Elin Furelid, az Absolut termékportfólióért és innovációért felelős igazgatója elmondta: „Az Absolut portfólióját felfrissítettük. Három különböző termékcsaládon belül is innovációt vezettünk be. A bevezetések által új kombinációkban élvezhetjük az Absolut ízét. Igyekszünk megfelelni a fogyasztók változó ízlésének, bármilyen alkalomról legyen szó.” Az új italok a dél-svédországi Åhusban, a világ második legnagyobb vodkaüzemének számító Absolut főhadiszállásán készülnek.

Címlapfotó: Aleksandr Popov / Unsplash