Újabb részletek az év egyik legjobban várt boros programjáról!

2023. szeptember 25.

A Vince x Kovács Nimród: Kincsek a borospincéből program sokkal több lesz egy exkluzív borkóstolónál. Mutatjuk, miért.

2023. október 14-én kinyitjuk a híres egri bortrezor ajtaját! A Vince x Kovács Nimród: Kincsek a borospincéből élménytúra és kóstoló keretében a Kovács Nimród Winery legkiemelkedőbb tételei, valódi borműkincsek kerülnek a résztvevők poharába. Az egynapos egri túra azonban sokkal többről szól, mint egy valóban exkluzív borkóstoló. (A tényleg egyedülálló borsor IDE kattintva ismerhető meg.)

Aki eljön, garantáltan hasonló érdeklődésű, igényes borszerető emberek közé csöppen. Kizártnak tartjuk, hogy az egynapos program végére, aminek ugyanúgy része a dűlőtúra, mint egy vacsora a pincében, ne alakuljon ki egy kis közösség, amelynek tagjai a továbbiakban együtt gyűjtik majd a boros élményeket. A szakmai kvíznek köszönhetően az is ki fog derülni, ki miben „erős”, kinek melyik a boros „szakterülete”. Vagyis a formálódó kis közösség mindig tudni fogja, melyik tagját bízza meg a szervezéssel, ha éppen egy somlói, tokaji kirándulást tervezgetnek, vagy a cabernet franc-ok világát szeretnék jobban megismerni.
A Vince x Kovács Nimród: Kincsek a borospincéből élménytúra azért is több lesz, mert maga a kóstolás sem csak és kizárólag a borokkal való ismerkedésről fog szólni. A különleges borok mellé hasonlóan különleges ételek is dukálnak és vendégeink ebben sem fognak hiányt szenvedni. Már érkezéskor üdvözlőfalatokkal várják a résztvevőket a pincénél, a napot megkoronázó közös vacsoránál pedig tényleg minden jó az asztalra kerül, mi szem-szájnak ingere.

Bár azt gondoljuk, már az eddig elhangzottak kellő okot adnak arra, hogy a jegyvásárlásra kattintson az ember (ezt meg teheti a bekezdés fölött található dobozra/képre kattintva), az alábbiakban bemutatjuk a teljes, valóban ellenállhatatlan programot.

Vince x Kovács Nimród: információk

Dátum: 2023. október 14.
Transzfer: Indulás Budapestről

Program

 • Indulás Budapestről és transzfer Egerbe / vagy érkezés egyénileg
 • Üdvözlőfalatok, ismerkedés és dűlőtúra a Nyilasmárban, Kovács Nimród vezetésével
 • Pincebejárás és borkóstolás:16 páratlan évjáratú, többszörösen díjnyertes, kiskereskedelmi forgalomban nem kapható bor teszi ki a kóstolósort
 • Közös vacsora a pincészetben
 • Szakmai kvíz nyereményekkel
 • Transzfer Budapestre/egyéni távozás

Felszolgált fogások

 • Előétel: tapas tálak friss, házi bagettel
 • Főétel: Kemencés pincetál, mely tartalmaz konfitált kacsacombot, szarvas sültet, jérce rablónyársat, kemencés burgonyaköretet, sült zöldségeket, Grand Bleu mártást és párolt lila káposztát
 • Desszert: Sajttorta sós-étcsokoládés karamellel

A teljes napi program ára

 • Transzfer szolgáltatással: 49 990 Ft (transzfer, vezetett dűlőtúra, 16 tételes borkóstoló, vacsora)
 • Transzfer szolgáltatás nélkül: 42 990 Ft (vezetett dűlőtúra, 16 tételes borkóstoló, vacsora)

Címlapfotó: Kovács Nimród Winery