Csak most: egy jegy áráért 2 exkluzív eseményen vehetünk részt

2023. április 30.

Két kóstoló egyetlen jegy áráért Budapest egyik legcsodálatosabb kilátását nyújtó helyszínen! Jó lesz sietni, a belépők korlátozott számban kaphatók!

2023. május 18-án két exkluzív eseményen is részt vehet, aki most vált jegyet. A Dunakorzón található Budapest Marriott Hotelben az Opera Gin tart szűkkörű gin mesterkurzust. A nagyjából 40 perces eseményt az Opera gin képviselője tartja, segítségével a résztvevők saját maguk készíthetik el a koktélokat.

A mesterkurzus után a vendégeknek még nem ér véget az este. A mesterkurzus jeggyel ugyanis mindenki jogosult a belépésre a Vince Gold partyra. Az exkluzív fogadás 19 órakor kezdődik a hotel tetején található, 360 fokos panorámát nyújtó Liz and Chain Sky Lounge-ban.

gin, gold party, kék háttéren sárga felirat és két kéz

A jegy tartalmazza a fogadáson a korlátlan fogyasztást. A Vince által kiválasztott legjobb borok, pezsgők és az Opera gin mixere által kevert gintonic valamint vodkaszóda mellett hideg, meleg és édes fingerfoodok kerülnek felszolgálásra. Az élményt DJ teszi teljessé. Az atmoszférához és a Liz and Chain Sky Lounge kilátásához illő kellemes lounge zenéről gondoskodik.

A mesterkurzus látogatói mellett kizárólag az üzleti élet prominens Vince által meghívott személyiségei lesznek jelen. Így valódi business networking esemény lesz a Vince Gold Party.

Még egyszer a lényeg: a 17 990 ezer forintért megvásárolható mesterkurzus jegy tartalmazza az exkluzív Vince Gold Partyn való részvételt és a teljes fogyasztást (étel és ital). Jó lesz sietni, ugyanis csak a 30 hely van a mesterkurzuson. Csak a 30 leggyorsabb vásárló lehet tehát részese ennek az egészen különleges élménynek.

Találkozzunk a Vince Gold Partyn 2023. május 18-én a Dunakorzón, a Budapest Marriot Hotelben a mesterkuzuson majd utána a Liz and Chain Sky Lounge-ban!