Hálaadás napi vacsorával és elviteles pulykacsomaggal várja az ünnepeket az InterContinental Budapest

2022. november 18.

Az InterContinental Budapest aljában található libanoni ARZ étteremből november 23. és december 30. között egészben sült pulykát rendelhetünk, november 24-én, hálaadás napján pedig különleges svédasztalos pulykavacsorával készülnek.

intercontinental hálaadási vacsora
Fotó: Balkányi László

A hálaadás napján tradicionális, egészben sült szárnyas igazi ünnepi vacsora, amelynek elkészítésével idén nem kell bajlódnunk a szálloda jóvoltából. Az elvitelre összeállított csomag ideális baráti- vagy családi összejövetelekre, ha nem szeretnénk órákat bajlódni a konyhában, mégis otthonunkban élveznénk az ünnepi esték valamelyikét.

A 4-6 fő részére elegendő, egészben sült ünnepi pulyka burgonyapürével, párolt almás lila káposztával, fűszeres zöldbabbal, fényezett sárgarépával, kelbimbóval és narancsban pácolt édesburgonyával érkezik. A csomagban emellett szárnyas pecsenyelé és a vörösáfonya-szósz lapul csatos üvegben, illetve egy külön sütött gesztenyetöltelék is. A csomaghoz tartozik még egy üveg bor is, mely tökéletes párosítás az ünnepi lakomához, desszertként pedig egy klasszikus finomság, az almás pite vár ránk. A csomag ára 59.000 Ft, amelyet előzetesen lehet megrendelni telefonon, vagy e-mailben.

intercontinental hálaadási vacsora
Fotó: Balkányi László

Amennyiben a Hálaadást mégsem otthon, hanem egy elegáns éttermi környezetben ünnepelnénk, arra is kínál megoldást az InterContinental Budapest. Ha szeretnénk belekóstolni az amerikai tradícióba, akkor mindenképp látogassunk el az ARZ libanoni étterembe, ahol gazdag, svédasztalos vacsora fogad minket, mely magában foglalja a kínálópult szolgáltatásait is – a sült pulyka- és marhahús mellett helyi borokat kóstolhatunk, sörözhetünk, levezetésképp pedig a kávé- és a teakínálatból válogathatunk. A vacsora ára 21.000 Ft plusz szervízdíj, ahova érdemes előzetesen asztalt foglalni.

A szálloda a hálaadás mellett ünnepi brunchokkal, vacsorákkal és újévi programokkal is készül az év végére, így érdemes figyelni őket.

(Promóció)
Címlapfotó: Balkányi László