Lélegzetelállító panoráma és Dom Pérignon vár minket a VIRTU szilveszteri buliján

2023. december 21.

Pezsgős vacsora 120 méterrel a Duna felett az év utolsó napján!

A tökéletes szilveszter estét sok minden meghatározza, egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy kivel, hogyan és – legfőképp – hol töltjük el az adott év utolsó óráit. Utóbbival kapcsolatban tökéletes választás lehet a VIRTU Restaurant újévi vacsoraestje, mely csodálatos panorámával és kiváló champagne-nal várja az érdeklődőket.

átlátszó borospohár, mellette szöveg
Fotó: VIRTU Restaurant

A MOL Campus 28. emeletén található étterem elegáns szilveszteri eseménye délután 6 órakor kezdődik. A vendégeket természetesen welcome drink fogadja, majd a köszöntőt követően – kellemes jazzkoncert kíséretében – 8 órakor megkezdődik a vacsora.

Az amuse-bouche karamellizált csicsóka és kaviár lesz, előételként pedig marhatatárt kerül az asztalokra. Az egyik főétel központi eleme szintén a marha lesz: a hátszínsteak mellé szarvasgombás tört burgonya, valamint sült kacsamáj jár. A könnyedebb fogások rajongói sem maradnak magukra, ők választhatják a rakott zellert sós mogyoróval és cékla jus-vel. A desszert az étterem nevét viselő Virtu Sacher lesz.

Minden asztalfoglalás mellé champagne jár – kategóriától függően Moët & Chandon vagy Dom Pérignon.

Az újévi köszöntőt követően kezdődik meg a hideg mangalicát és lencsesalátát tartalmazó éjféli falatok felszolgálása. A buli egészen hajnali 3-ig tart, a hangulatról DJ gondoskodik.

Az érdeklődők a foglalással kapcsolatos információkat erre a linkre kattintva ismerhetik meg.

Címlapfotó: VIRTU Restaurant